KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Nerešeno sa PKB-om

U utakmici 28. kola Superlige Srbije rukometaši Radničkog i PKB igrali su nerešeno 26:26. Sve do 20. minuta rivali su se smenjivali u vođstvu, da bi kod rezultata 9:9, kragujevački tim u jednom trenutku ostao bez dvojice igrača na parketu, posle čega je PKB uspeo da se odlepi na četiri gola prednosti, 14:10.To je bila i najveća prednost gostujućeg tima koji je na poluvremenu imao vođstvo 15:12.

I pored zaostatka, rukometaši Radničkog se nisu predavali, u 38. minutu, uspeli su da izjednače rezultat na 18:18, a nedugo zatim i da pređu u vođstvo koje iako nije bilo ubedljivo, rezultatski gledano, ali je delovalo kao sigurno. U samom finišu, PKB je uspeo da izjednači rezultat na 26:26, imao je kragujevački tim poslednji napad i šansu da ostvari značajnu pobedu, koja je ovoga puta izostala.

Trenutno, Radnički zauzima peto mesto na tabeli sa 36 bodova, koliko ima i četvrtoplasirana Metaloplastika, a PKB je na šestom mestu, sa bodom zaostatka u odnosu dve pomenuta tima. Upravo između ove tri ekipe vodiće se borba u preostala dva kola za konačno četvrto mesto, koje vodi u novu sezona igranja u evropskim takmičenjima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!