KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Obradović brži od pištaljke

Pobedom na gostovanju poslednjeplasiranom Banu u Raškoj – 3:2 (1:1), fudbaleri Sušice stavili su tačku na još jednu sezonu u Srpskoj ligi Zapad, koju su okončali na odličnoj sedmoj poziciji prvenstvene tabele.

Sušičani su pobedom u susretu sa ekipom Budućnosti Krušik pre par dana napravili ključan korak ka opstanku u srpskoligaškom društvu, koji je valjalo potvrditi trijumfom na gostovanju najslabijem timu u ligi.

Iako se očekivalo da će se Kragujevčani „prošetati“ kroz Rašku i bez većih problema uknjižiti nove bodove, „fenjeraš“ nije imao nameru da tako lako položi oružje pred učenicima trenera Vladimira Božovića, koji su do pobede došli bukvalno u poslednjim sekundama utakmice.

Krenulo je obećavajuće po Sušičane. Već u 4. minutu golman Bana Nićiforović je nepropisno zaustavio Lazara Vulića, tako da je sudija Šišmanović potpuno opravdano dosudio jedanaesterac u korist kragujevačkog tima. Siguran egzekutor najstrože kazne bio je kapiten i najbolji strelac Sušice Nenad Đurđević.

Međutim, u 27. minutu domaći uz dosta sreće stižu do izjednačenja preko Husovića, tako da se na odmor otišlo sa nerešenim rezultatom – 1:1.

Pravi šok za „plavu četu“ usledio je u 59. minutu, kada je nakon udarca iz ugla Milićević doveo ekipu Bana u vođstvo.

Bez obzira na ovaj rezultatski obrt, fudbaleri Sušice nisu gubili nadu i uspeli su da u 78. minutu poravnaju rezultat preko Đurđevića, koji je iskoristio odličnu asistenciju Cvijovića i postigao svoj drugi gol na utakmici.

I kada je delovalo da će se ovaj susret okončati podelom plena, Strahinja Obradović je u trećem minutu sudijske nadoknade vremena preciznim udarcem sa desetak metara doneo sva tri boda Sušičanima. Ubrzo nakon ovog Obradovićevog pogotka, sudija Šišmanović je označio kraj utakmice.

Sušica je tako sezonu okončala na sedmoj poziciji srpskoligaške tabele sa 52 osvojena boda.

BANE 1931 – SUŠICA 2:3 (1:1)

RAŠKA
Stadion:
FK Bane.
Sudija: Dobrivoje Šišmanović (Topola).
Strelci: Husović u 27. i Milićević u 59. minutu za Bane 1931, a Đurđević u 3. (iz jedanaesterca) i 78, Obradović u 90+3. minutu za Sušicu.
Žuti kartoni: Sekulić, Milićević, Stojanović (Bane 1931), Cvijović (Sušica).

BANE 1931: Nićiforović, Milićević, Husović, Jolović, Ilić, Lepović, Simić, Petrović (Čolović), Stojanović (Ristović), Marjanović, Sekulić (Račić).

SUŠICA: Pešić, Ćurović, Kukić, Kostić, Jovanović, Arsenijević, Đurđević, Vulović, Cvijović (Lakotić), Krstić, Nedović (Obradović).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!