KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Bez pobednika u duelu kragujevačkih zonaša

Treće kolo Šumadijsko-raške zone donelo je još jedan međusobni duel kragujevačkih zonaša Korićana i Šumadije 1903, koji je završen bez pobednika 1:1 (0:1). Vodojaža je upisala i drugi trijumf na svom terenu, savladavši Apolon 2018 iz Kovača sa 2:1, Budućnost iz Resnika je uzela sva tri boda na gostovanju Novom Pazaru 1928 pogotkom Lepovića (1:0), dok fudbaleri Borca iz Drenovca svoj meč 3. kola igraju sutra, kada će na svom terenu dočekati Proleter iz Pečenoga.

Foto: M. Jovičić (arhiva KG sport.info)

Fudbaleri Šumadije 1903 su u vođstvo došli na isteku 15. minuta pogotkom svog najboljeg strelca Miloša Đorđevića. Domaći igrači su tom prilikom protestvovali kod sudije, signalizirajući da se napadač Šumadije 1903 nalazio u ofsajd poziciji, ali je sudija iz Gornjeg Milanovca samo pokazao na centar.

Ekipa Korićana je do izjednačenja stigla u 75. minutu pogotkom sa bele tačke, kome je prethodio prekršaj nad Đorđem Slavkovićem. Isti igrač je i izveo najstrožu kaznu, i kako se ispostavilo doneo svom timu prvi bod u tekućoj sezoni.

Komšijski derbi u Korićanima obeležila je i gruba igra fudbalera oba tima, pa je sudija Miletić izrekao čak 11 javnih opomena.

Trenutno najbolje kotirani kragujevački zonaš je Budućnost iz Resnika, koji sa skorom od dve pobede i jednim remijem zauzima drugo mesto na tabeli. Šestoplasirana Vodojaža ima bod manje od Resničana, Šumadija 1903 je osma sa pet bodova, Korićani su trinaesti sa jednim bodom, dok je Borac poslednji na tabeli bez osvojenog boda, ali i sa utakmicom manje u odnosu na preostale kragujevačke zonaše.

Predstojećeg vikenda Šumadija 1903 će biti domaćin Proleteru iz Pečenoga, Korićani će ugostiti Novi Pazar 1928, a Budućnost Šumadiju iz Toponice. Vodojažu očekuje gostovanje Poletu u Ratini, a ekipu Borca Realu u Podunavcima.

KORIĆANI – ŠUMADIJA 1903 1:1 (0:1)

Stadion:
FK Korićani
Gledalaca: /
Sudija: Miroslav Miletić (Gornji Milanovac)
Strelci: Slavković u 75. minutu za Korićane, a Đorđević u 15. minutu za Šumadiju 1903.
Žuti kartoni: Jevtović, Obradović, Matić, Slavković, Matanović, Matejić, Stanković (Korićani), Vranić, Kočanović, Đorđević (Šumadija 1903).

KORIĆANI: Jurišević, Jevtović, Đurović, Obradović, Čpajak, Bečanović, Matić (Đoković), Slavković, Matanović, Matejić (Kesić), Filipović (Petrović).

ŠUMADIJA 1903: Ristović, Grković, Rašić, Vranić, Živanović, Kočanović, Krstić (Rejman), Riznić (Marković), Savić (Pavlović), Đorđević, Nenadić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!