KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Umor i povrede, razlozi neuspeha

Rukometaši Radničkog nakon pobede u dvomeču nad portugalskom Bragom i plasmana u osminu finala Čelenž kupa, nanizali su četiti poraza u šampionatu Srbije. Bodove iz Kragujevca su odneli Požarevljani, a zatim su usledila tri gostovanja u Beogradu i tri poraza, od Partizana, PKB-a i Crvene zvezde. Radnički je trenutno sedmi na prvenstvenoj tabeli, do kraja prvog dela prvenstva ostalo je da se odigra još jedna utakmica. U utorak 21.decembra u Kragujevac stiže ekipa Naisusa  i prilika je da se serija neuspeha prekine.

Rukometaš Radničkog Milan Đukić i pored nekoliko loših rezultata svog tima, ne tuguje mnogo, već gleda napred.

– Nismo se preterano radovali kad smo pobedili Bragu i kad smo nizali pobede, tako da nećemo mnogo ni da tugujemo sad, nego da treninramo i da popravimo koliko je god to moguće.

Protiv Požarevca smo očajno odigrali zato što bili mnogo istrošeni posle Brage i fizički i emotivno. Muče nas povrede kod pojedinih igrača…Protiv PKB očajno smo otvorili utakmicu i PKB je to iskoristio i otišao na poluvereme sa rezultatom 18:10, drugo poluvreme smo se malo vratili ali nedovoljno i izgubili smo…

Protiv Partizana do pred kraj utakmice smo igrali egal, ali pred kraj su oni prelomili i dobili nas 4 razlike (bilo je 36:33 i u zadnjoj sekundi smo primili jos jedan gol).

Protiv Zvezde smo igrali loše, jer smo bili premoreni posle mečeva sa Partizanom i PKB-om.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!