KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kuglaši Kragujevca ubedljivi protiv Spartaka

Kuglaši Kragujevca zabeležili su prvu pobedu u 2020. godini, pošto su na svojim stazama savladali subotički Spartak 024 u meču 14. kola Super lige Srbije, sa ubedljivih 7:1.

Poene za kragujevački tim osvojili su Jagličić, Milinković, Tojagić, Marković i kapiten Marinković, dok je jedini bod gostima doneo David Lainščak, koji je bio bolji od Vlade Đorđevića.

Kragujevčani su bili uspešniji i u odnosu oborenih čunjeva – 3 615 : 3 441, a Aleksandar Milinković je sa 646 oborenih „drvaca“ zaslužio mesto u idealnoj šestorki kola.

Ovom pobedom kuglaši Kragujevca prekinuli su niz od četiri utakmice bez pobede i ostali u trci za jedno od mesta koje vodi u Evropu.

Priliku za novi prvenstveni trijumf kragujevački kuglaši imaće na gostovanju poslednjeplasiranom Rudaru.

MINIMALAC PAK PROMETA, TEŽAK PORAZ ŠUMADIJE

Kragujevački prvoligaši ostvarili su polovičan učinak ovog vikenda. Pak Promet je sa minimalnih 5:3 savladao IMR iz Rakovice, dok je Šumadija pretrpela težak poraz u susretu sa Tehnohemija Paxelom – 1:7.

Nakon četrnaest odigranih kola u Prvoj ligi Centar, Pak Promet zauzima treće mesto na tabeli sa 16 bodova, dok je Šumadija i dalje pretposlednja sa 7 bodova.

U sledećem kolu Pak Promet očekuje duel sa Kraljevom, dok će Šumadija ugostiti niški Čair.

KUGLAŠICE PAK PROMETA SLAVILE U PANČEVU

Kuglašice Pak Prometa, koje se nadmeću u Prvoj ligi Centar za žene, nastavljaju borbu za plasman u viši rang takmičenja, Super ligu Srbije.

Kragujevčanke su minulog vikenda zabeležile trijumf na gostovanju poslednjeplasiranom Železničaru u Pančevu rezultatom 5:3. Sjajnu partiju pružila je Kristina Trošić, koja je sa 573 oborenih čunjeva stekla epitet igračice kola. U najboljoj šestorki našla se i Tanja Petrović sa 549 oborenih „drvaca“.

Nakon osam odigranih kola u vođstvu je Jagodina sa 11 bodova, dok su Kragujevčanke druge sa tri boda manje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!