KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Hitronogi Radonjić prva zimska akvizicija Kragujevčana

Prvo pojačanje Radničkog 1923 u zimskom prelaznom roku je napadač Nenad Radonjić (23), doskorašnji član lazarevačke Kolubare. Radi se o eksplozivnom igraču, koji se pored izuzetne brzine odlikuje fudbalskom lucidnošću i osećajem za gol.

Radonjić je ponikao u omladinskoj školi Fudbalskog kluba Voždovac. Iako u svom matičnom klubu nije dobio pravu šansu da pokaže svoje igračke kvalitete, ostaće zabeleženo da je za popularne “zmajeve” upisao jedan nastup u Super ligi Srbije.

Fudbalski put ga je dalje vodio preko beogradskog Radničkog i IMT-a do Kolubare iz Lazarevca, člana Prve lige Srbije, za koju je u prošloj polusezoni zabeležio 18 nastupa i postigao 5 golova.

– Velika mi je čast što sam postao član Radničkog 1923, kluba sa bogatom istorijom o kome sam čuo sve najlepše. Mislim da je ekipa dosta dobra, saigrači su me lepo prihvatili i verujem da ću se brzo i lako adaptirati na novu sredinu. Zahvalio bih se ovom prilikom upravi i ljudima iz stručnog štaba Radničkog 1923 koji su uočili neke moje kvalitete i poželeli da me angažuju. Na meni je sada da ukazano poverenje opravdam na treninzima i utakmicama – poručio je novi igrač kragujevačkog prvoligaša na svom predstavljanju.

Radonjić je svoj debi u crvenom dresu imao na današnjoj prijateljskoj utakmici sa beogradskom Lokomotivom.

Foto: N. Kotlajić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!