KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Gradski ligaši nastavljaju takmičenje za Kup FSGKG

Utakmicom drugog kola između Maršića i Slavije, danas u 17,30 časova nastavlja se takmičenje za pehar Fudbalskog saveza grada Kragujevca, a ostalih sedam susreta odigraće se sutra.

Fudbaleri novog prvoligaša Maršića eliminisali Zastavu, a danas će pokušati to da ostvare u duelu sa Slavijom

Treba reći da su neki klubovi nepripremljeni dočekali ovo takmičenje. Pored dve neodigrane utakmice u prvom kolu, disciplinski sudija je u utorak doneo odluku o suspenziji deset ekipa, koje su se plasirale u drugo kolo, ali nisu na vreme izmirile obaveze prema sudijama i delegatima, što je predviđeno fudbalskim propisima. To praktično znači da su ove ekipe u obavezi da pre početka utakmice drugog kola kancelariji FSGKG dostave potvrdu o uplati troškova službenih lica iz prethodnog kola, kako bi im se ukinula suspenzija i kako bi mogle da igraju u nedelju.

Napomenimo i to da će četiri ekipe ponovo biti domaćini. među kojima su Seljak iz Cvetojevca, Bratstvo iz Erdeča, Divostin i Borac iz Drenovca, a Dobrača i Srbija iz Ilićeva opet će igrati u gostima.

Žrebom su izvučeni parovi i pored susreta u Maršiću, koji će se odigrati danas, u nedelju se sastaju: Seljak (C) – Ćava (11 h), Divostin – Jedinstvo, Bratstvo – Šumadija 1934, Jadran – Srbija, Šumadinac KG – Dobrača, Sloboda (G) – Pobeda i Borac (D) – Bagremar.

Pobednicima ovih susreta od trećeg kola priključiće se četiri zonaša: Šumadija 1903, aktuelni pobednik kupa Vodojaža, Korićani i Budućnost iz Resnika, kao i novi srpskoligaš Sušica.

Tekst i foto: M. Jovičić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!