KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Nikoliću i Milisavljeviću poverenje i u narednoj sezoni

Dejan Nikolić predvodiće ekipu Radničkog 1923 i u narednoj takmičarskoj sezoni. 50-godišnji Lučanac produžio je saradnju sa kragujevačkim klubom na još godinu dana, a to isto je učinio i njegov prvi saradnik Darko Milisavljević.

Foto: FK Radnički 1923

Nikolić je na „Čika Daču“ stigao u novembru prošle godine i uspeo je da ekipu Radničkog dovede do finala prvoligaškog baraža.

Pre Radničkog, Nikolić je obavljao funkciju šefa stručnog štaba u Slogi iz Bajine Bašte, lučanskoj Mladosti, Mačvi iz Šapca, Budućnosti Krušik iz Valjeva i Kolubari iz Lazarevca.

Darko Milisavljević je prethodnu sezonu započeo kao prvi asistent Darka Tešovića, a istu funkciju nastavio je da obavlja i u stručnom štabu Dejana Nikolića. Milisavljević je jedan kraći period u prošloj sezoni samostalno vodio prvi tim i to prilično uspešno. Na četiri utakmice u ulozi prvog trenera ekipe, Milisavljević je zabeležio tri pobede i jedan remi.

Inače, Darko Milisavljević je u Radničkom još od 2009. godine. Obavljao je funkcije trenera mlađih kategorija, direktora omladinske škole i bio deo stručnog štaba prvog tima u više navrata. U periodu od 2010. godine bio je selektor za mlađe kategorije Grada Kragujevca i instruktor FSS-a, a od 2015. godine i pomoćni trener reprezentacije Srbije do 16 godina starosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!