KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Nova pobeda Sušice, Todorović doneo bod Bresničanima u Guči

Fudbaleri Sušice u sve boljoj formi (Foto: N. Kotlajić)

Kragujevački zonaši ostvarili su polovičan učinak u 24. kolu. Najuspešniji su bili fudbaleri Sušice, koji su na svom igralištu došli do važna tri boda u borbi za opstanak u susretu sa Karađorđem. Slavija je remizirala u Guči sa ekipom Dragačeva, dok je Arsenal poražen u Kraljevu od domaće Sloge.

Sušičani su došli do drugog uzastopnog trijumfa na svom terenu, pošto su juče bili bolji od Karađorđa iz Ribnice sa minimalnih 1:0 (0:0). Gol odluke postigao je Mijailović u 75. minutu i tako produžio nadu svojoj ekipi da može do opstanka.

Tim sa Sušičkog brda i dalje zauzima mesto na začelju tabele sa 16 osvojenih bodova, ali se dobrim rezultatima u poslednja tri kola primakao konkurentima u borbi za opstanak.

Arsenal je nastavio svoj niz poraza na gostovanjima ove sezone u susretu sa kraljevačkom Slogom – 0:2 (0:2).

Na terenu kraj reke Ibar domaćin je pitanje pobednika rešio već u prvih 45 minuta. Prvo je Vasiljević u 20. minutu iznenadio Rafajlovića, da bi dvadeset minuta kasnije Marić sa tridesetak metara uputio šut, a lopta je završila u mreži. Treba reći da je glavni sudija meča Filip Marković bio prilično oštar prema fudbalerima Arsenala i dodelio im šest žutih i jedan crveni karton.

Nakon ovog poraza Arsenal je ostao na pretposlednjem, 14. mestu, sa samo dva boda više u odnosu na poslednjeplasiranu Sušicu.

Fudbaleri Slavije uspeli su da osvoje bod u Guči protiv Dragačeva, iako su do 83. minuta gubili. Naime, domaći tim je krajem prvog poluvremena, u 42. minutu, došao do prednosti pogotkom Prtenjaka, ali je Slavija u finišu uspela da izjednači preko Todorovića, koji je postavio konačnih 1:1.

Bresničani izbegli poraz u Guči (Foto: M. Jovičić)

Slavija još uvek nije prebrinula sve brige oko opstanka u ligi, mada se u odnosu na gradske rivale nalazi u najboljem položaju, pošto zauzima 12. poziciju sa 23 osvojena boda.

U 25. kolu Slavija će u Bresnici ugostiti Orlovac, Arsenal u Palilulama dočekuje Karađorđa iz Ribnice, dok ekipa Sušice gostuje lideru na tabeli, ekipi Tutina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!