KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Održan sedmi po redu „Apolon kup“

Sedmi međunarodni fudbalski turnir „Apolon kup 2017“, za decu od 7 do 12 godina, održan je u periodu od 29. aprila do 2. maja na terenima Sportskog centra „Apolon 4“ u Petrovcu. Učestovalo je stotinak ekipa, odnosno oko 1 500 dečaka.

Među učesnicima ovogodišnjeg Apolon kupa našle su se ekipe beogradskog Partizana, Čukaričkog, Voždovca, zatim DIT Sport iz Sofije, Zenit iz Bijeljine, kao i mnogi drugi klubovi, poput Kikera, Bubamare iz Kraljeva, Aresa iz Čačka, Petlića iz Smedereva itd.

U balon sali i na terenu sa veštačkom travom takmičile su se najmlađe ekipe (2009. i 2010. godište), dok su na izuzetno pripremljenom terenu sa prirodnom travom igrali dečaci rođeni 2005, 2006, 2007. i 2008. godine.

Organizacija turnira bila je besprekorna, a plan je da se u budućnosti lestvica podigne još više, u skladu sa renomeom ovog takmičenja. Za to je potrebna makar logistička podrška gradskih struktura.

Inače, FK Apolon 4 je dobio specijalnu pozivnicu na prestižni turnir „Primorsko leto 2017“, koji se održava u bugarskom gradu Primorsko na obali Crnog mora od 31. maja do 4. juna. Učestvovaće generacija dečaka rođenih 2006. godine, koja će imati priliku da se nadmeće sa najboljim ekipama iz Bugarske, Grčke i Turske.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!