KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kragujevac domaćin kvalifikacija za Evropsko prvenstvo omladinaca

adesivo-futebol-uefa-under-19-championship-14716-MLB175398315_7863-OOmladinsku reprezentaciju Srbije od sutra očekuju obaveze u elitnoj rundi kvalifikacija za Prvenstvo Evrope, gde će u konkurenciji Danske, Crne Gore i Frnacuske pokušati da overi kartu za završnicu takmičenja u Nemačkoj. Svi mečevi u ovoj kvalifikacionoj grupi biće odigrani u Srbiji, i to u tri grada: Kragujevcu, Jagodini i Gornjem Milanovcu.

Tako će kragujevačka publika već sutra imati priliku da na delu vidi popularne „Orliće“ u duelu sa vršnjacima iz Danske. Taj meč se igra na stadionu „Čika Dača“ od 14 časova i 30 minuta, uz besplatan ulaz.

Dva dana kasnije izabranici selektora Branislava Nikolića odmeriće snage sa Crnom Gorom u Gornjem Milanovcu, a poslednji, ujedno i najteži meč u grupi, naši omladinci odigraće ponovo u Kragujevcu, u utorak, 29. marta, takođe od 14 časova i 30 minuta.

Na spisku selektora Nikolića nalaze se sledeći fudbaleri:

Golmani: Đorđe Nikolić (Jagodina), Vanja Milinković-Savić (Leh Gdanjsk).

Odbrana: Marko Mijailović, Filip Stanković, Miloš Stojanović (Crvena zvezda), Bojan Avramović (Altah), Lijanko Vojnović (Sao Paulo), Nikola Milenković (Partizan), Miloš Zlatković (OFK Beograd).

Sredina terena: Nemanja Glavčić, Filip Jović (Teleoptik), Lazar Zličić (Vojvodina), Matija Špoljarić (Atletiko, Madrid), Stefan Janković (OFK Beograd).

Napad: Milan Senić (Bajer Leverkuzen), Aleksandar Lutovac (Rad), Borko Duronjić (OFK Beograd), Ivan Šaponjić, Luka Jović (Benfika), Miloš Aćimović (Zrinjski).

Samo će pobednik grupe overiti vizu za finalni turnir u Nemačkoj, koji je na programu od 11. do 24. jula.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!