KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Crno-beli upecali dva boda u „Jezeru“

RK Radnički

Rukometaši Radničkog doživeli su i peti poraz u Super ligi, drugi pred domaćom publikom u „Jezeru“. Beogradski Partizan bio je isuviše veliki plen za Kragujevčane, tako da je meč završen rezultatom 24:28 (10:15) u korist crno-belih.

Gosti iz Beograda su zasluženo slavili, budući da su u većem delu meča bili bolji rival. Crno-beli su do trijumfa došli zahvaljujući standardno dobrom učinku krilnih igrača i čvrstoj odbrani, uz raspoloženog Aleksandra Tomića na golu.

Sve do polovine prvog poluvremena ekipe su bile u egalu, ali je onda usledila serija Beograđana od šest vezanih golova na koju domaćin nije adekvatno odgovorio, pa su u 22. minutu crno-beli vodili sa 12:6.

Tek tada su se razbudili Kragujevčani, napravili mini seriju od 3:0, ali su na odmor ipak otišli sa pet golova zaostatka – 10:15.

U nastavku utakmice crno-beli su uspeli da očuvaju prednost iz prvih pola sata igre, mada je Radnički u par navrata prilazio i na tri gola zaostatka.
Partizan su do pete prvenstvene pobede predvodili Ivan Popović i Mihajlo Radojković sa po šest postignutih golova, kao i pomenuti golman Tomić sa devet uspešnih intervencija.

Kod Kragujevčana sjajnu partiju pružio je Ivan Mošić sa osam pogodaka, dok su Simić i Prodanović pogađali po četiri puta.

Radnički je ostao na tri osvojena boda posle sedam odigranih kola, a narednu priliku da popravi položaj na tabeli imaće na gostovanju Slogi u Požegi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!