KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

“Đavoli“ ispustili pobedu u finišu (VIDEO)

keljevic

Fudbaleri Radničkog 1923 remizirali su danas 1:1 (0:0) sa novosadskim Proleterom na svom „Čika Dači“, u utakmici 7. kola Prve lige Srbije. „Đavoli“ su bukvalno imali pobedu u džepu sve do samog finiša meča, kada je Mirosavljev gostima sačuvao kožu.

“Đavolčići“ su pokazali zube ekipi iz Novog Sada i umalo joj naneli prvi poraz u prvenstvu. Kragujevčani su do vođstva došli u 56. minutu i to pogotkom kapitena Keljevića. Međutim, u 65. minutu domaćin ostaje sa igračem manje, pošto je Spasojević dobio drugi žuti karton.

To je bio signal za Novosađane da se malo otvore i pokušaju da ugroze gol domaćina. Dobru priliku imao je Novaković u 69. minutu, ali je njegov pokušaj osujetio Kostić.

Ipak, u 89. minutu rezervista Mirosavljev uspeva da savlada čuvara mreže kragujevačkog tima i donese svom timu bod sa ovog gostovanja.

Kragujevčanima je ovo bio drugi uzastopni remi, a do prve pobede ekipa Radovana Radakovića pokušaće da dođe narednog vikenda „Pod Bagdalom“, u meču sa kruševačkim Napretkom.

Radnički 1923 – Proleter 1:1 (0:0)

KRAGUJEVAC
Stadion: “Čika Dača“
Gledalaca: oko 300.
Sudija: Miloje Milićević (Prokuplje)
Pomoćnici: Vladimir Ćurčić (Leskovac), Miloš Milićević (Aleksandrovac)
Žuti kartoni: Urošević, Petrović, D. Miljuš, Keljević (Radnički 1923), Desančić, Karanov, Mirosavljev, Žigić (Proleter)
Crveni karton: Spasojević (Radnički 1923) u 65. minutu.
Strelci: 1:0 Keljević 56, 1:1 Mirosavljev u 89. minutu.

RADNIČKI 1923: Kostić, Andrić, Spasojević, Stević, Vilotijević (od 68. Nikolić), Petrović, Vidović, Keljević, Urošević, Lukić (od 77. Čonka), D. Miljuš (od 89. Gavrović). Trener: Radivoje Radaković.

PROLETER: Rockov, Vujaklija, Kočović, Švonja, Žigić, Desančić (od 59. Zličić), Karanov (od 66. Mirosavljev), Čordašić, Komazec (od 76. Milošević), Novaković, Grgić. Trener: Zoran Janković.

Video: RTK

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!