KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Težak raspored za rukometaše Radničkog na startu prvenstva

rk radnicki

Juče su u hotelu „Novi Sad“ izvučeni takmičarski brojevi i određen raspored za sezonu 2015/2016 u muškoj Super ligi Srbije. Kragujevački Radnički na startu prvenstva očekuju dva neugodna gostovanja u Beogradu i Kaću, a prva utakmica u „Jezeru“ biće duel sa šabačkom Metaloplastikom u trećem kolu.

Kragujevčani novu sezonu, dakle, otvaraju gostovanjem uvek neugodnoj Crvenoj zvezdi, a zatim idu u Kać, na duel sa Jugovićem, da bi u trećem kolu dočekali Metaloplastiku. U četvrtom kolu Radnički će gostovati novom superligašu, ekipi Morave iz Velike Plane, a onda u „Jezero“ stiže niški Železničar. Do kraja prvog dela sezone „Crveni“ će gostovati Rudaru i Slogi iz Požege, odosno dočekati beogradski Partizan i ekipu Požarevca.

Radnički u novu sezonu ulazi sa znatno podmlađenim timom, ali sa jasnom željom da se vrati tamo gde i pripada – u sam vrh srpskog rukometa.

„Nadamo se da ćemo prvazići izazove sa kojima se trenutno suočavamo, prvenstveno finansijske prirode, kako bi što pre definisali tim potreban za predstojeće izazove. Ukoliko to učinimo, biće ovo dobra sezona za Radnički.” – optimističan je direktor kluba Ivan Milivojević, koji je juče izabran i u Upravni odbor Zajednice klubova SRLS.

Raspored utakmica Radničkog u prvom delu sezone 2015/2016:

1. kolo: Crvena zvezda – Radnički
2. kolo: Jugović – Radnički
3. kolo: Radnički – Metaloplastika
4. kolo: Morava – Radnički
5. kolo: Radnički – Železničar
6. kolo: Rudar – Radnički
7. kolo: Radnički – Partizan
8. kolo: Sloga – Radnički
9. kolo: Radnički – Požarevac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!