KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Rukometaši Radničkog napadaju trofej u kupu

vuckovic_radnicki

U nedelju i ponedeljak u Nišu, na programu je finalni turnir Kupa Srbije za rukometaše. Radnički će se u polufinalu, danas od 20 časova i 30 minuta, sastati sa Crvenom zvezdom, a pre toga snage će u drugom polufinalnom paru odmeriti Vojvodina i domaći Železničar.

Izabranici trenera Vučkovića biće tako u prilici da osvoje prvi trofej ove godine. Radnički ima sezonu iz snova, koju je doduše pokvario remi sa Vojvodinom u sredu, u pretposlednjem kolu plej-ofa.

Kragujevčani su i dalje pod utiskom iz tog meča, u kome su objektivno zaslužili trijumf, ali do njega na kraju nisu došli. Radnički i dalje ima šanse za titulu, doduše znatno umanjene, pa je osvajanje trofeja u Kupu Srbije prilika da se ekipa psihički oporavi i da sve što je napravljeno ove sezone dobije i rezultatsku satisfakciju.

„Pravo je pitanje to u kojoj meri ćemo uspeti da se oporavimo. Glave su još okrenute unazad, prema meču protiv Vojvodine. Velika šansa je propuštena, ali moramo dalje“- kaže trener Vučović. Crvenu zvezdu smo savladali poslednja tri puta, ali to je ekipa koja je u usponu forme u poslednjem delu šampionata. Neće nam biti ni malo lako da dođemo do finala.“ – kaže trener Vučković.

Radnički je ove sezone čak tri puta pobeđivao crveno- bele, što je očigledna naznaka da Kragujevčanima Beograđani leže i da u današnjem meču imaju ulogu favorita.

„Crvenu zvezdu smo savladali poslednja tri puta, ali to je ekipa koja je u usponu forme u poslednjem delu šampionata. Neće nam biti ni malo lako da dođemo do finala.“ – oprezan je u svojim prognozama trener Radničkog.

Ukoliko Kragujevčani prođu prepreku u polufinalu, u finalu ih čeka bolji iz duela između Vojvodine i domaćeg Železničara.

Teško je reći ko će u finale. Vojvodina je iskusnija u mečevima koji se igraju na trofeje, dok je Železničar već pokazao da može da pomrsi račune svakome. Njihove aspiracije na domaćem terenu su najviše.“ – zaključio je Vučković.

Budite večeras uz naš portal i moći ćete uživo da pratite utakmicu iz Niša.

Foto: rss.org.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!