KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Marjanović: „Bićemo jači nego jesenas“

U utorak, 14. januara, šef stručnog štaba kragujevačkog Radničkog Radmilo Ivančević izvršiće prvu prozivku svojih izabranika u 2014. godini. Uporedo sa tim, predsednik Kragujevčana Milenko Marjanović najavljuje da će, uprkos prvobitnim glasinama da će prelazni rok proteći mirno na „Čika Dači“, obzirom na nedostatak novca, klub u narednih petnaestak dana biti vrlo aktivan na zimskoj pijaci.

Naime, u kragujevačkom superligašu planiraju da novac za dovođenje pojačanja obezbede prodajom igrača, koji su interesantni pojedinim klubovima. Tako je, prema rečima Marjanovića, najbliži izlaznim vratima Ivan Petrović, talentovani vezista Radničkog, koji je još letos dovođen u vezu sa šampionom Srbije Partizanom. Pored njega, interesovanje vlada i za štopere Radničkog, mladog Lazara Rosića, kao i iskusnog Miloša Tintora, kome na leto ističe ugovor sa Kragujevčanima, pa je ovo poslednja prilika da klub uzme neki novac od njegovog transfera, pre nego što postane slobodan igrač.

Marjanović je veoma optimističan kada je u pitanju visina obeštećenja, pogotovo za mladog Petrovića.

„Verujem da ćemo se sa njegovim budućim poslodavcima naći na cifri oko milion evra.“ – istakao je predsednik Radničkog u izjavi za „Žurnal“.

Ukoliko se zaista ostvare ove Marjanovićeve prognoze, klub bi mogao propisno da napuni kasu i reši goruće finansijske probleme, a ujedno i obezbedi neophodna sredstva za pojačanja. Kada su u pitanju dolasci, predsednik Radničkog je apostrofirao poziciju desnog beka, gde bi trebalo pojačati konkurenciju.

„Desni bek je prioritet, a ostali dolasci zavise od odlazaka. Zadržali smo kostur tima i uz dva-tri kvalitetna pojačanja, bićemo mnogo jači nego jesenas.“ – zaključio je Marjanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!