KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Fudbaleri Pobede traže smenu predsednika kluba

Fudbaleri Pobede iz Beloševca uputili su pismo gradonačelniku Stevanoviću, u kojem traže hitnu smenu predsednika kluba Milana Vukovića, jer ga smatraju odgovornim za trenutno loše stanje u ovom srpskoligašu. Zvanični stav fudbalera Pobede prenosimo u celosti:

“Poštovani gradonačelniče,

žao nam je što moramo da Vam se obratimo na ovaj način, ali nemamo drugih mogućnosti. Mi shvatamo da svuda u svetu vlada teška ekonomska i finansijska kriza, pa tako u državi  Srbiji i gradu Kragujevcu, koga mi sportski predstavljamo širom Srbije.

Zbog teške situacije u kojoj smo se svi našli, pristali smo da se svi rashodi, poput plata i troškova prevoza, svedu na minimum minimuma, pa nam plate se plate kreću od 5-10 hiljada dinara (uglavnom 5 hiljada). U poslednjih sedam meseci primili smo tri plate, ugrožena nam je egzistencija, pa nemamo novca ni za osnovne potrebe.

Mi igrači tražimo hitnu smenu predsednika kluba Milana Vukovića, jer smatramo da je odgovoran za totalni haos koji vlada klubom, za lošu atmosferu, raspuštanje igračkog kadra, neisplaćene minimalne zarade, lošu komunikaciju, obzirom da je čak sklon vređanju i arogantnom ponašanju.

Ukoliko sam gospodin predsednik ne želi da podnese ostavku, molimo da Vi gradonačeniče adekvatno reagujete, jer takav čovek bruka klub i grad, u kome je i sam visoki funkcioner. Tražimo boljeg, angažovanijeg, stručnijeg i poštenijeg predsednika, jer se u suprotnom nećemo odazvati na početak priprema.

Unapred zahvalni,

igrači Fudbalskog kluba Pobeda Beloševac.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!