KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Radnički vežbao sa Beloševčanima

Fudbaleri Radničkog 1923 odigrali su prvu kontrolnu utakmicu posle povratka sa Zlatibora u kojoj su savladali srpskoligaša Pobedu iz Beloševca sa 3:1 (2:0).

Mrežu Beloševčana prvi je načeo Spalević posle greške golmana Marjanovića, koji je ispustio loptu pravo na nogu iskusnog centarfora.

U samom finišu prvog dela igre Ivan Petrović je odlično uposlio po desnoj strani brzonogog Kneževića, koji je izašao pred golmana Pobede i lako ga savladao.

U nastavku utakmice ista slika na terenu. Radnički ima više loptu u svom posedu,. Do trećeg gola čekalo se do 62. minuta kada je ponovo slabo intervenisao Marjanović, odbio loptu kao i kod prvog gola, na koju je ovoga puta naleteo Malinić i zakucao u mrežu.

Konačan rezultat utakmice postavio je Vladimir Stojanović prelepim golom iz slobodnog udarca. Trifunović je bio nemoćan.

Već u subotu i nedelju Radnički će učestvovati i na Memorijalnom turniru Borca u Čačku, gde će nastupiti, pored domaćina i Radničkog još i novi superligaš Napredak iz Kruševca i Javor iz Ivanjice.

Šampionat u Superligi Srbije počinje 10. avgusta, a Radnički u prvom kolu gostuje kod imenjaka u Nišu.

KRAGUJEVAC
Stadion: Čika Dača
Gledalaca: 300.
Sudija: Bojan Nikolić (Kragujevac)
Pomoćnici: Radosavljević i Dimitrijević (svi iz Kragujevca)
Strelci: 1:0 Spalević 30, 2:0 Knežević 45, 3:0 Malinić 62, 3:1 Stojanović u 82. minutu.

RADNIČKI 1923: Šimić, Pavlović, Rosić, Tintor, Marić, Kovačević, Ivan Petrović, Knežević, Beljić, Marjanović, Spalević. Igrali su još: Trifunović, Fejsa, Bubanja, Otašević, Nedović, Petronijević, Simović, Malinić, Porkari, Stefan Petrović, Varjačić, Sinđić. Trener: Radmilo Ivančević.

POBEDA: Marjanović, Bjelanović, Ljujić, Radunović, Bojan Miljuš, Dejan Miljuš, Matanović, Lepović, Kostadinović, Đuričić, Tankosić. Igrali su još: Radosavljević, Pejčinović, Šimunović, Savić, Petrović, Kilibarda, Stojanović, Vukomanović, Nešović, Kostić, Vidić, Matanović. Trener: Željko Milošević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!