KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Petarda pionira Radničkog 1923

Razlika u kvalitetu i stalna igra pred golom Bežanije kulminirala je ubedljivom pobedom Kragujevčana. Pioniri  Radničkog 1923 pokazali su ozbiljnost u igri, tako da su golovi dolazili kao plod lepih akcija.

Na centaršut Vasiljevića Milutinović je najsnalažljiviji u kaznenom prostoru Beograđana, nakon udarca glavom. U 22. minutu Džamića u svom kaznenom prostoru ruši Marjanović. Veselinović izvodi penal, Čarapić kratko odbija, a Veselinović iz drugog puta pogađa.

U 27.minutu na dodavanje Goljovića Milutinović povisuje na 3:0. U 50.minutu Veselinović izvodi slobodan udarac, lopta udara u glavu Simanića i skreće u gol.

Konačan rezultat delo je rezervista Markovića i strelca Stojčevskog. U 36. minutu Đurović je pogodio prečku. Ovo je druga vezana pobeda pionira Radničkog u nastavku prvenstva.

Radnički 1923 – Bežanija 5:0 (3:0)

KRAGUJEVAC
Prvi pomoćni teren “Čika Dače“
Gledalaca: 50
Sudija:Marko  Srećković(Kragujevac ) 8
Nije bilo kartona.
Strelci: 1:0 Milutinović 16,2:0 Veselinović, 3:0 Milutinović 27, 4:0 a.g. Simanić 50, 5:0 Stojčevski u 73.minutu.

RADNIČKI  1923: D.Z.Marković (Živak), Todorović, Vasiljević (Miljković), Džamić, Perović, Ilić (Antonijević), Maksimović (D.M.Marković), Milutinović (Šurlan), Goljović, Đurović (Radulović),Veselinović (Stojčevski).

BEŽANIJA: Čarapić, Đidić, Nikolić, Simanić (Cvijetić), Jakovljević, Marjanović, Najdanović, Petrović (Ivković), Gajić, Sekulić (Đuričić), Kanazir (Rakić).

Igrač  utakmice: Lazar  Milutinović(Radnički 1923)

Izvor: Željko Marinković

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!