KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Šumadijska liga šampiona, 11. dan

Takmičenje u Šumadijskoj fudbalskoj Ligi šampiona bliže se završetku prve faze. Po grupama se uglavnom igraju poslednje utakmice, tako je u meču „A“ grupe, Inter, O. š. „Svetozar Marković“ iz Kragujevca, čak sa 12:1 savladao Totenhem, učenik O. š. „Milutin Todorović“, takođe iz Kragujevca. Sa pet golova istakao se Nikola Arsenijević, po dva puta u strelce su se upisali Veljko Milovanović, Filip Obradović i Miloš Lazarević, a jednom Ognjen Sarić, dok je na drugoj strani Velimir Petrović, samo, koliko-toliko, ublažio poraz. 

U meču „B“ grupe, Lion, O. š. „Sveti Sava“ iz Batočine je sa 2:1 savladao Hapoel, O. š. „Stanislav Sremčević“ iz Kragujevca. Golove za pobednički tim postigli su Zlatko Stefanović i Aleksandar Cvetanović, a pogodak za Hapoel delo je Nemanje Vasiljevića. U drugom meču „B“ grupe, Šalke, O. š. „Vuk Stefanović Karadžić“ i Benfika, O. š. „Karađorđe“ iz Rače, igrali su bez golova, 0:0.

Dva meča bila su na programu i u okviru „D“ grupe, ali Panatinaikos, O. š. „Sveti Sava“ iz Aranđelovca nije se pojavio na terenu u zakazano vreme za susret sa Kopenhagenom, O. š. „Miloje Simović“ iz Dragobraće, tako da su, „Danci“, ovaj susret dobili službenim rezultatom 3:0. Barselona, O. š. „Julijana Ćatić“ iz Stragara i Rubin, O. š. „Dragiša Luković-Španac“ iz Beloševca igrali su bez pobednika, 1:1, za Barsu, precizan je bio Đorđe Maksimović, odnosno, Nikola Đurić na drugoj strani.

U poslednjoj utakmici, tokom prethodnog vikenda, u okviru „C“ grupe, Mančester Junajted, O. š. „21.oktobar“, je sa 2:1 pobedio Valensiju, O. š. „Đura Jakšić“, zahvaljujući preciznosti Save Milovanovića i Nenada Milisavljevića, a strelac za Valensiju bio je Uroš Nović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!