KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Šumadinci oprezni pred gostovanje šampionovoj filijali

U sedmom kolu Super lige Srbije vaterpolisti Radničkog gostuju novobeogradskim Vukovima, u subotu, od 19.45 časova.

Lider na tabeli ovo gostovanje dočekuje u dobroj formi i odličnoj atmosferi nakon tri pobede u Regionalnoj ligi i prvog ovosezonskog trijumfa u Ligi šampiona, nad Hanoverom. Vidljiv je mali umor izabranika Uroša Stevanovića posle velikog broja važnih mečeva u zgusnutom rasporedu, pa ostaje da se vidi koji će sastav poslati u bazen i ko će od iskusnijih igrača dobiti zasluženi predah, a ko od mlađih novu šansu.

Ipak, Kragujevčani će morati da budu i oprezni, jer je druga ekipa Novog Beograda jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone. Startovali su remijem u Valjevu, a slavili su potom na gostovanjima Proleteru u Zrenjaninu i Vojvodini u Novom Sadu, uz tri očekivana poraza od Šapca, Partizana i Novog Beograda, pa trenutno zauzimaju šestu poziciju koja vodi u plej-of.

Vukovi su sastavljeni od velikog broja talentovanih igrača, a zanimljivo da ih sa klupe predvodi naša golmanska legenda, Aleksandar Šoštar.

U ostalim duelima sedmog kola sastaju se Vojvodina – Partizan, Valis – Nais, Crvena zvezda – Proleter i Šabac – Novi Beograd.

Izvor i foto: KVK Radnički

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!