KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Sušicina revija promašaja

Fudbaleri Sušice i Trepče odigrali su nerešeno, bez golova – 0:0, u utakmici 5. kola Srpske lige Zapad. Domaćin se propisno ispromašivao, dok su gosti iz Kosovoske Mitrovice u poslednjim momentima utakmice propustili kolosalnu priliku da dođu do trijumfa u srcu Šumadije.

I na drugoj uzastopnoj utakmici na Sušičkom brdu izabranici Vladimira Božovića nisu uspeli da zatresu mrežu rivala. Diktirali su „plavi“ ritam igre, ulazili u šanse, ali je i ovoga puta izostala prava završnica.

Prvu veliku priliku za Sušičane propustio je Milutinović, kada je izbio sam isrped golman Trepče Milentijevića, ali je otišao isuviše u levu stranu, tako da je na kraju pogodio samo spoljni deo mreže.

Potom je zapretio i kapiten Sušice Baroš nakon prekida, ali je golman Trepče Milentijević panterskom intervencijom sprečio da lopta završi u njegovoj mreži.

Ređale su se šanse pred golom Trepče i tokom drugog poluvremena. Todorović je pogodio spoljni deo mreže, pokušaj glavom Obradovića nakon kornera završio je iznad prečke, dok je udarac Veljka Cvetkovića iskosa sa desne strane krajnjim naporom zaustavio Milentijević.

Mogli su Sušičani da budu surovo kažnjeni za sve ove promašaje, kada je u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena rezervista Stević mogao da donese ekipi Trepče sva tri boda sa ovog gostovanja, ali je maestralni Aleksa Pešić odbranio njegov udarac i spasao svoj tim poraza.

Posle pet odigranih kola ekipa Sušice se nalazi na trinaestoj poziciji srpskoligaške tabele sa skorom od pet osvojenih bodova.

U narednom kolu izabranike trenera Vladimira Božovića očekuje gostovanje drugoplasiranoj Slogi iz Bajine Bašte.

SUŠICA – TREPČA 0:0

KRAGUJEVAC
Stadion:
FK Sušica.
Gledalaca: 250.
Sudija: Nenad Đorđević (Arilje).
Žuti kartoni: Kukić (Sušica), Lazović, Radunović, Milanović, Lazić, Dančetović (Trepča).

SUŠICA: Pešić, Kukić (od 46. Božović), Baroš, Arsenijević, Vulić, Cvijović, Krtinić (od 59. Jovović), Milutinović (od 46. Obradović), Radosavljević, Todorović, Cvetković.

TREPČA: Milentijević, Milošević (od 75. Stević), Lazović, Nikolić, Radunović (od 46. Dančetović), Milanović, Stevanović, Lazović, Baščarević, Stanojević (od 46. Stojiljković), Lazić (od 70. Jevtić).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!