KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Sušica produbila krizu

Fudbaleri Sušice produžili su seriju loših rezultata u prolećnoj polusezoni Srpske lige Zapad. Kragujevčani su u susretu sa ekipom Jošanice iz Novog Pazara zabeležili i treći uzastopni neuspeh – 1:3 (0:3), čime su ozbiljno zabrinuli svoje pristalice, koje se nakon dobrog učinka srpskoligaša sa Sušičkog brda u prva tri prolećna kola nisu nadale ovakvom sunovratu svog voljenog tima u nastavku takmičenja.

Sve je bilo rešeno već nakon prvih 45 minuta igre, budući da je gostujući tim na odmor otišao sa zalihom od tri gola.

Mreža Sušice prvi put se zatresla u 22. minutu nakon topovskog udarca Rijada Brunčevića sa ivice šesnasterca, da bi svega tri minuta kasnije Hadžibulić umakao pažnji svojih čuvara i manirom iskusnog strelca matirao golmana Sušice Aleksu Pešića.

Usledio je potom jedan sporan momenat pred golom Jošanice, kada su fudbaleri Sušice signalizirali igranje rukom jednog od igrača gostujuće ekipe, ali je sudija Nenad Đorđević iz Arilja pokazao da se igra nastavi.

Dva minuta pre odlaska na odmor, Hadžibulić se još jednom dobro iskrao po levoj strani i po drugi put na utakmici savladao Pešića za kapitalnih 3:0 u korist ekipe iz Novog Pazara.

Suočeni sa ozbiljnim rezultatskim deficitom nakon prvog dela igre, Sušičani nisu imali puno izbora osim da od starta drugog poluvremena svim snagama jurnu ka golu protivnika, u nadi da će ih brzi pogodak vratiti u igru.

Ipak, lopta kao za inat nije htela u mrežu. Obradović je imao lepu priliku da smanji zaostatak kragujevačke ekipe, ali je šutirao pored gola. Potom je Đurđević oboren u kaznenom prostoru Pazaraca, međutim pištaljka sudije Đorđevića se ni ovoga puta nije oglasila.

Led je konačno probio Arsenijević u 66. minutu predivnim pogotkom iz slobodnog udarca sa nekih dvadesetak metara iskosa sa leve strane.

Mogli su domaći završnicu utakmice da učine znatno zanimljivijom, ali je kapiten Đurđević iz više nego povoljne pozicije sa nekih 6-7 metara od protivničkog gola šutirao pravo u gostujućeg čuvara mreže Čuljkovića.

Sušičani su tako nastavili poniranje na tabeli i sa osme pozicije pali su na desetu.

Kragujevačkog srpskoligaša sada očekuju dva uzastopna gostovanja, najpre ekipi Gruže u sredu, a potom i vodećoj Slogi iz Požege za vikend.

SUŠICA – JOŠANICA 1:3 (0:3)

KRAGUJEVAC
Stadion
: FK Sušica.
Igrano bez prisustva publike.
Sudija:
Nenad Đorđević (Arilje).
Strelci: Arsenijević u 66. minutu za Sušicu, a Brunčević u 22, Hadžibulić u 25. i 43. minutu za Jošanicu.
Žuti kartoni: Martinović (Sušica), Halilović (Jošanica).

SUŠICA: Pešić, Đurović (od 46. Marković) (od 70. Radović), Kukić (od 52. Petrović), Jovović, Đurđević, Vulić, Milutinović (od 46. Perović), Obradović, Đukić (od 46. Arsenijević), Martinović, Nedović.

JOŠANICA: Čuljković, Ibrahimović, Halilović, Bronja, Rmuš (od 89. Nikšić), Smajovi (od 89. Delić), Gicić, Župić (od 52. Šaćirović), Brunčević (od 68. Goruždić), Hadžibulić (od 68. Mujanović), Ibrahimović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!