KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Nova provera forme Kragujevčana

Novu proveru, petu po redu ove zime, fudbaleri Radničkog 1923 imaće u sredu, 12. februara, od 14 časova, kada će na pomoćnom terenu stadiona “Čika Dača” odigrati prijateljsku utakmicu sa Slogom 33 iz Petrovca na Mlavi.

Foto: N. Kotlajić

Kragujevčani će u susretu sa Petrovčanima pokušati da nastave niz trijumfa u pripremnim susretima, a ujedno i da poprave određene aspekte u svojoj igri. To se pre svega odnosi na igru u defanzivi, budući da su “crveni” na poslednje dve utakmice, protiv Jagodine i Sloge iz Požege, primili po dva gola.

Za razliku od odbrane, ofanzivni deo Radničkog 1923 funkcioniše besprekorno. Izabranici Darka Milisavljevića su na prethodne četiri utakmice postigli ukupno trinaest pogodaka, a golgeterskim učinkom istakli su se Ognjen Ilić i novajlija Nenad Radonjić sa po tri postignuta gola.

Što se tiče predstojećeg rivala Kragujevčana, ekipe Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi, radi se o klubu koji već drugu sezonu zaredom nastupa u Srpskoj ligi Zapad, gde trenutno zauzima solidno šesto mesto. Petrovčani su i prošle zime bili sparing partner kragujevačkom prvoligašu i nisu se baš lepo proveli u toj utakmici, budući da su pretrpeli ubedljiv poraz rezultatom 0:5.

Nakon duela sa Slogom 33, ekipu trenera Darka Milisavljevića očekuju još dve provere do starta prolećnog dela sezone u Prvoj ligi Srbije. Već u subotu “crveni” će ugostiti Jedinstvo iz Uba, dok je generalna proba planirana za 22. februar protiv lidera Srpske lige Zapad, ekipe Borca 1926 iz Čačka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!