KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Suščani počeli pripremne susrete remijem u Jagodini

Posle sedmodnevnih treninga, fudbaleri kragujevačkog srpskoligaša Sušice su u prvom probnom susretu u Jagodini remizirali sa ekipom Jagodina Tabane – 3:3. Dva pogotka postigao je Đurđević, a u listu strelaca upisao se i mladi ofanzivac Obradović.

Fudbaleri Sušice na startu pripremnih utakmica postigli su tri pogotka u Jagodini i odigrali nerešeno

U zanimljivoj igri, „začinjenoj“ sa šest pogodaka, juče su se u Jagodini dva srpskoligaša otvorila seriju pripremnih utakmica za nastavak sezone.

Trener Miroslav Stakić pružio je šansu dvojici novajlija, golmanu Aleksi Pešiću i igraču sredine terena Lazaru Vuliću. Iako je Sušica vodila dva puta protiv lidera na tabeli Srpske lige „Istok“, domaćin je u drugom poluvremenu uspeo da izjednači. Kragujevčani su bili bliži pobedi, a u prvom delu susreta nisu iskoristili jedanaesterac.

Fudbaleri Sušice došli su u vođstvo u 15. minutu. Stefan Božović je uposlio mladog ofanzivca Obradovića koji je ušao u protivnički kazneni prostor, oslobodio se čuvara i savladao golmana Jagodine Vasića.

Pet minuta kasnije domaći tim je izjednačio na 1:1, kada je Maljković lobovao golmana Pešića. U 25. minutu Jagodina je uspela da postigne i drugi pogodak preko Todorovića i preokrene rezultat u svoju korist.

U drugom delu prvog poluvremena Sušičani su odigrali sigurnije u odbrani i efikasnije u napadačkom redu, što su krunisali sa još dva pogotka.

Na scenu je stupio najbolji strelac Nenad Đurđević i u 35. minutu izjednačio na 2:2 posle prodora ofanzivnog beka Baroša i centaršuta sa leve strane. Nekoliko minuta kasnije napadač Sušice nije iskoristio penal, ali se iskupio drugim pogotkom u finišu prvog poluvremena. U 44. minutu bek Đukić izveo je udarac iz prekida, a pred golom Jagodinaca najbolje se snašao Đurđević i doveo Sušicu do drugog vođstva od 3:2.

Nenad Đurđvić je i pored neiskorišćenog penala postigao dva pogotka protiv srpskoligaša Jagodine

U drugom poluvremenu trener Sušice isprobao je i petoricu mlađih igrača, među kojima je bio i golman Gašović iz kadetske selekcije. To su iskoristili igrači Jagodine i u 75. minutu, posle centrirane lopte sa leve strane, preko Stankovića izjednačili na 3:3, što je bio i krajnji rezultat ovog susreta.           

JAGODINA TABANE – SUŠICA 3:3 (2:3)

JAGODINA
Pomoćni teren FK Jagodina sa veštačkom travom.
Gledalaca:
50.
Sudija: Mijailović (Jagodina).
Strelci: Maljković u 20,  Todorović u 25. i M. Stanković u 75. za Jagodinu Tabane, a Obradović u 15. i Đurđević u 35. i 44. minutu za Sušicu.

JAGODINA: Vasić, Todorović, Kostić, Vasović, Ivljanin, Vujić, Čmajčanin, Sekulić, Pavlović, M. Stanković, Maljković. Igrali su još: Dinić, Džolić, Nedeljković, Sujić, Milosavljević, Ivanović, Fremić, D. Stanković, Mićunović, Stamenković, Dimitrijević, Maksimović, Stojanović.

SUŠICA: Pešić, Baroš, Đukić, Božović, Dobrić, Jovović, Cvijović, Vulić, Obradović, Đurđević, Andrejević. Igrali su još: F. Đurović, S. Đurović, Maksimović, Kukić, Gašović.

Naredna dva probna susreta Sušičani će odigrati na terenu sa veštačkom travom stadiona u Čačku. Prvi protivnik je prvoligaš Zlatibor iz Čajetine u ponedeljak, a za subotu, 8. februar, dogovoren je duel sa domaćim Borcem, liderom u jesenjom delu Srpske lige „Zapad“.

Tekst i foto: M.Jovičić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!