KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Održan četvrti Memorijal „Ivana Marković“ u Kragujevcu

Radovan Simović, prvo mesto u konkurenciji kuglaša
Radovan Simović, prvo mesto u konkurenciji kuglaša

Kuglaš kragujevačkog srpskoligaša “Pak prometa”, Radovan Simović, i kuglašica beogradskog „Pobednika“, Ljiljana Kandić, pobednici su četvrtog Memorijalnog turnira „Ivana Marković”, održanog u kuglani Druge kragujevačke gimnazije, u znak sećanja na nekadašnju kuglašicu kragujevačkih „Šumarica“.

U konkurenciji kuglaša viđena je žestoka borba između Radovana Simovića iz „Pak prometa“ i Aleksandra Milinkovića, člana „Kragujevca“. Na kraju je Simović trijumfovao sa 586 oborenih čunjeva, za jedan više od Milinkovića, koji je oborio 585 čunjeva. Treće mesto zauzeo je Ivan Trošić, kuglaš “Metalca” iz Gornjeg Milanovca, sa 576 oborenih čunjeva.

KG MEMORIJAL KANDIC(1)Ljiljana Kandić, prvo mesto u konkurenciji kuglašica

Kod kuglašica, prvo mesto zauzela je Ljiljana Kandić iz beogradskog “Pobednika”, sa 486 oborenih čunjeva. Drugo mesto pripalo je mladoj Kristini Trošić, članici SUK “Mladost” iz Kragujevca, sa 471 oborenim čunjem, dok je treća bila Tatijana Rujević, članica “Rudara” iz Kostolca, sa 470 oborenih čunjeva.

KG MEMORIJAL REKREATIVCIRekreativci u društvu Aleksandra Milinkovića

Na ovom turniru takmičili su se i rekretavici (dva puta, 30 hitaca u pune). Kod muškaraca pobedu je odneo Milan Đorđević iz „Zastava oružja“, ispred Radomira Mirovića iz „Beogradskih elektrana“, dok je treće mesto pripalo Dejanu Stojanoviću iz „Akademije SC Mladost“. U konkurenciji dama, trijumfovala je Ana Ćirić iz „Zastava oružja“, ispred Sare Milosavljević iz SUK „Mladost“, dok je treće mesto zauzela njena klupska koleginica Nataša Đorđević.

U takmičenju slepih i slabovidih (B2) -120 kugli u pune, Nada Vuksanović (SUK Mladost, Kragujevac) srušila je 611 čunjeva i osvojila prvo mesto.

Organizacioni odboru turnira sačinjavali su Siniša Stević, Dejan Milosavljević, Dragoslav Vuksanović i Slavoljub Bošković. Vrednim kuglaškim radnicima pomogli su i donatori: Samostalni sindikat „Energetika“ d.o.o, Samostalni sindikat „Zastava-oružje“ i „Energetika“ d.o.o. U organizaciji memorijalnog turnira pomogli su i Kuglaški savez grada Kragujevca, kao i Sportski centar „Mladost“.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Poslednje vesti

error: Content is protected !!