KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Na „Bubnju“ samo golovi falili

Sumadija-1903

Fudbaleri Šumadije 1923 odigrali su danas na „Bubnju“ nerešeno, bez golova, sa Jedinstvom iz Uba, u utakmici 8. kola Srpske lige Zapad.

Bila je to jedna jako interesantna i sadržajna utakmica, a za potpuni užitak falili su samo golovi. Čini se da su Ubljani bili bliži pobedi, kada se sve sabere, budući da su se pokazali kao jako čvrsta i borbena ekipa.

Obe strane mogu da žale za propuštenim prilikama. Već u 5. minutu Smajović je pogodio stativu iz slobodnog udarca, a zatim su gosti propustili tri izgledne prilike preko Gavrilovića, Petraševića i Simeunovića. Do kraja poluvremena, vredi ubeležeti i pokušaj Nikčevića u 38. minutu igre.

U nastavku, prvi preti Ljujić iz slobodnog udarca u 51. minutu, a na drugoj strani uzvraća Tomić u 57. minutu. Još jednom je Ljujić pripretio iz prekida u 70. minutu, da bi ponovo Tomić uzvratio u 76. minutu. Do kraja meča oba tima su propustila po dve dobre prilike. Neprecizni kod domaćih bili su rezervista Jovanović i Đuričić, a kod gostiju ponovo Tomić i Stojanović.

Na kraju, podela bodova je možda i najrealniji ishod.

Šumadija 1903 – Jedinstvo (Ub) 0:0

KRAGUJEVAC
Stаdion: “Bubаnj“
Gledаlаcа: 150.
Sudijа: Milаn Nedeljković (Užice)
Žuti kаrtoni: Mаtаnović (Šumаdijа 1903), Tаdić, Mаrjаnović, Tomić, Gаvrilović, Blаžić (Jedinstvo)

ŠUMADIJA 1903: Veličković, Beloicа, Ljujić, Nikolić (Mаtаnović), Bubаnjа, Mаrić, Smаjović, Grbić, Nikčević (Đorđević), Grujičić (Jovаnović), Đuričić.

JEDINSTVO (UB): Rаkić, Blаžić, Pаnić, Mаrjаnović, Gаvrilović, Ćesаrović, Simeunović (Stojаnović), Tаdić, Tomić, Petrаšević (Sitаrica).

Igrаč utаkmice: Vlаdimir Ljujić (Šumаdijа 1903)

Kragujevčani se nakon ovog kola i dalje nalaze u “opasnoj zoni“, sa svega 8 bodova i skorom od po dve pobede i dva remija, uz četiri poraza.

Naredne subote „Šumadinci“ idu u Šabac, na megdan ekipi Mačve.

Izvor: Željko Marinković
Foto: M. Jovičić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!