KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

“Đavoli“ osvojili bod u Vranju

vilotijevic

Fudbaleri Radničkog 1923 stigli su do prvog boda u Prvoj ligi Srbije, pošto su u Vranju igrali nerešeno sa ekipom Dinama – 1:1.

Radnički je preko Žarka Vilotijevića već u 2. minutu utakmice poveo sa 1:0. Uspešno su Kragujevčani odolevali iskusnijem domaćinu u prvom delu igre, koji je stvarao prilike, ali nije uspeo da ih realizuje, ponajviše zahvaljujući golmanu Kostiću, koji je u više navrata odlično intervenisao.

Ipak, u samom finišu prvog poluvremena Kostić je kapitulirao, kada ga je sa preko 35 metara lobovao njegov imenjak i prezimenjak u domaćoj ekipi. Dinamo je nastavio ofanzivno i u nastavku utakmice, ali nisu uspeli da dođu do trijumfa.

Na kraju zasluženo bod putuje za Kragujevac, koji će mladoj ekipi Radničkog mnogo značiti u nastavku takmičenja.

Uspešan debi za novog trenera Radovana Radakovića, čija će ekipa u narednom kolu dočekati novosadski Proleter, koji još uvek nema poraz u Prvoj ligi.

Dinamo – Radnički 1923 1:1 (1:1)

VRANJE
Stadion: PK Jumko
Gledalaca: 1.500
Sudija: Andrija Stojanović (Beograd)
Pomoćnici: Goran Božović, Aleksandar Stanojković (svi iz Beograda)
Strelci: 0:1 Vilotijević 2, 1:1 Kostić u 44. minutu.

DINAMO: Trifunović, Anđelković, Radovanović, Milenković, Miović, Janićijević (Baljak), Kostić, Stavrić (Vignjević), Dijabi, Anani, N. Popović (Ljubomirac).

RADNIČKI 1923: Kostić, Stević, Andrić, Aleksić, Petrović, Živanović (Spasojević), Vidović, Vilotijević (Trajković), Urošević, Lukić (Nedeljković), D. Miljuš.

Na slici: Žarko Vilotijević, strelac jedinog gola za Radnički u Vranju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!