KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Estradne i sportske zvezde za Julijana

vhu

U sredu, 10. juna, od 18 časova na stadionu „Čika Dača“ biće odigrana humanitarna utakmica između poznatih estradnih umetnika i sportista, kao vid akcije za pomoć našem sugrađaninu, mladom Julijanu Bogdanoviću.

Naime, Julijan je u oktobru 2014. godine brutalno pretučen od grupe huligana i tom prilikom je zaradio tešku povredu desnog oka. Uzoran mladić, sportista, stradao je u nameri da zaštiti svog druga. Od tog trenutka počinje njegova borba da povrati vid. Julijan je, uz pomoć humanih ljudi dobre volje, uspeo da sakupi sredstva za jednu operaciju oka u Rusiji, ali su pred njim još četiri operacije, a svaka od njih košta oko 4.000 evra.

Zato su se u akciju prikupljanja pomoći mladom Kragujevčaninu uključili poznati sportisti, kao i estradne zvezde. Tako će kragujevačka publika sutra na „Čika Dači“ imati priliku da vidi Dejana Tomaševića, Zorana Sretenovića, Sašu Đorđevića, Dragišu Binića, Stevana Diku Stojanovića, Zorana Batu Mirkovića, Alberta Nađa, Neška Milovanovića, Darka Anića, Nenada Vanića, Dejana Milovanovića, Žarka Đurovića, Vladana Milojevića, Sašu Mićovića, Bobana Dmitrovića, Mladena Kocića-Cipija, Gorana Plavog Stevanovića i mnoge druge, koji će nastupiti u timu „Zvezda fudbala“, a njih će sa trenerske klupe predvoditi Ljubiša Tumbaković.

Sa druge strane, za tim „Zvezda estrade“ nastupiće Marinko Rokvić, Miša Mijatović, Radiša Urošević, Ljuba Lukić, Dragan Kojić Keba, Ivan Gavrilović, Dr Igi, Baki B3, Beat Street, Boban Prodanović, Stefan Petrušić, Marko Pantelić, Kira Radovanović, Saša Kapor, Darko Filipović itd. Njih će voditi Ljupko Petrović.

Cena ulaznice je simboličnih 100 dinara za mlađe sugrađane i 200 dinara za sve ljude dobre volje koji su spremni da humanim gestom pomognu mladom Bogdanoviću.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Poslednje vesti

error: Content is protected !!