KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Radnički stao u polufinalu

vk-radnicki-2014-15

Jedini srpski predstavnik na „fajnal-foru“ Triglav vaterpolo lige u Rijeci, Radnički iz Kragujevca, nije uspeo da se plasira u finale, pošto je u polufinalnom duelu poražen od favorizovanog, dubrovačkog Juga, rezultatom 10:4.

Šumadinci su loše startovali i dozvolili protivniku da sredinom druge četvrtine stekne ključnu prednost od 5:0. Prvi pogodak izabranici Uroša Stevanovića postigli su tek minut i po pre odlaska na poluvreme, kada je Marko Ćuk sjajno šutirao sa igračem više – 5:1.

U nastavku susreta Radnički je bio nešto ravnopravniji rival, ali je to bilo nedovoljno da se ozbiljnije ugrozi pobeda odlične dubrovačke ekipe.

Uz odličnog golmana Marka Bijača, koji je nanizao 13 odbrana, u pobedničkom timu istakli su se Miho Bošković i Loren Fatović sa po dva gola, koliko je postigao i Nikola Dedović na drugoj strani.

U prvom polufinalnom duelu domaće Primorje savladalo je zagrebačku Mladost rezultatom 11:10, pa će se u finalum, sutra od 20.30 časova sastati sa Jugom.

Jug CO – Radnički 10:4 (3:0, 2:1, 4:3, 1:0)

RIJEKA
Bazen: „Kantrida“.
Sudije: Dragan Štampalija (Hrvatska), Ivan Raković (Srbija).
Igrač više: Jug 4(2) Radnički 10(3). Peterci: Jug 1(1).

JUG CO: Bijač, Macan, Bošković 2, Janović 1, Janger 1, Fatović 2, Marković 1, Bušlje, Visković 1, Dobud, Bikari 1, Obradović, Popadić Batina, Ivanković 1. Trener Kobeščak.

RADNIČKI: Radić, Toholj, B. Popović, Marković, Miličić, Vrlić 1, Ćirić, Basara, Vuksanović, Dedović 2, Ćuk 1, Petković, Živojinović, Bogdanović. Trener: Stevanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Poslednje vesti

error: Content is protected !!