KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Trifunović sačuvao kožu „Đavolima“ (FOTO i VIDEO)

milovanovic-fk-radnicki.j3

Po zaista očajnim vremenskim uslovima i izuzetno lošem terenu, fudbaleri Radničkog i Novog Pazara podeleli su bodove u meču 18. kola Jelen Super lige 1:1 (1:0). Iako je Radnički poveo na samom startu utakmice preko Milovanovića, može se reći da Kragujevačni mogu donekle da budu zadovoljni osvojenim bodom, kada se uzme u obzir koliko su stopostotnih prilika gosti iz Pazara propustili.

Ekipa Radničkog je u ovaj meč ušla jača za Vusljanina, Bubanju, Čonku i Terzića. Međutim, izostali su Nikola Kovačević, Dejan Miljuš i Vladimir Jašić, pa je opet Neško Milovanović bio primoran da „meša karte“. Ponovo je na poziciji levog beka zaigrao Bojan Miljuš, a tandem na sredini terena sačinjavali su Vidović i Keljević.

Početak utakmice bio je kao poručen za ekipu sa „Čika Dače“. Nakon jedne greške odbambenih igrača gostujućeg tima, Dragan Milovanović je doveo svoj tim u vođstvo već u 3. minutu utakmice.

milovanovic-fk-radnicki

Gosti su prvi udarac ka golu Kragujevčana uputili u 5. minutu, kada je pokušaj Matoša sa distance bez puno napora zaustavio Trifunović.

Ponovo je sjajni Brazilac iz redova Novog Pazara bio u glavnoj ulozi, kada je u 17. minutu asistirao Radivojeviću, koji loše reaguje u izglednoj poziciji. Gotovo preslikana situacija viđena je u 34. minutu. Opet je Matoš uputio dobar pas u prazan prostor, utrčao Pavlović i šutirao snažno pored gola.

Kolosalnu priliku da dođu do izjednačenja gosti su imali u 38. minutu. Nakon dobro izvedenog kornera Pazaraca, bivši igrač Kragujevčana Miloš Tintor zahvatio je loptu na drugoj stativi, ali je sa same gol linije loptu izbacio Čonka.

milovanovic-fk-radnicki.1

Prvo poluvreme završeno je tako minimalnim vođstvom kragujevačkog tima, iako je Novi Pazar bio taj koji je imao više od igre, ali nikako nije uspevao da realizuje svoje šanse.

Prvu dobru priliku u drugom delu igre imao je ponovo gostujući tim. Mijić je dobro centrirao sa desne strane, a Đokić glavom slabo šutirao, tako da je Trifunović uhvatio živu loptu.

Odmah potom nova dobra prilika za Pazarce. Tintor je bio najviši u skoku posle jednog kornera, ali je Trifunović uspeo nekako da interveniše i izbaci loptu u korner.

U 77. minutu još jedna velika prilika za goste. Radivojević je pronašao usamljenog Arsenijevića u kaznenom prostoru, koji hvata volej, ali Trifunović ponovo brani.

I onda u 78. minutu odlična akcija Pazaraca po desnoj strani, Đorđević i Kecap su razmenili dupli pas, usledio je prodor desnog beka gostiju i odličan centaršut na drugu stativu gde se sjajno snašao Radivojević i doveo svoj tim do izjednačenja.

fk-radnicki.-novi-pazar

Veliku priliku da dođu i do sva tri boda gosti su imali u 82. minutu, kada je Kecap povukao kontru, a onda Matoš asistirao Kostiću koji je bio sam ispred Trifunovića, ali je golman Radničkog još jednom sačuvao svoju mrežu.

Do kraja meča ponovo je Pazar imao priliku preko Brazilca Matoša, međutim, Trifunović je opet bio na visini zadatka.

Na kraju podela plena, kojom ne mogu da budu u potpunosti zadovoljni ni jedni, ni drugi – Pazarci zato što su propustili pregršt prilika za pobedu, a Kragujevčani jer su osvojili samo jedan bod i prokockali vođstvo sa starta meča.

Narednog vikenda Radnički ide u Čačak, gde će gostovati ekipi Borca.

Radnički 1923 – Novi Pazar 1:1 (1:0)

KRAGUJEVAC
Stadion:
„Čika Dača“.
Gledalaca: 400.
Sudija: Milorad Mažić (Vrbas).
Strelci: 1:0 Milovanović 4, 1:1 Radivojević u 79. minutu.
Žuti kartoni: Keljević, Osei, Rosić (Radnički 1923).

RADNIČKI 1923: Trifunović, Terzić, Miljuš, Rosić, Bonsu, Vidović (od 86. S. Kovačević), Keljević (od 55. Bubanja), Čonka, Urošević (od 66. Popović), Vusljanin, Milovanović.

NOVI PAZAR: Zečević, Đorđević, Đokić, Tintor, Kostić, Pavlović (od 64. Obrovac), Jevtović, Mijić (od 64. Arsenijević), Radivojević, Matoš, Kecap.

Video: IP sport

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!