KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Minimalan poraz „Đavola“ u Pećincima (VIDEO)

donji-srem-radnicki

Fudbaleri Radničkog poraženi su na gostovanju Donjem Sremu u 7. kolu Jelen Super lige, sa minimalnih 1:0 (0:0). U prilično slabom meču odlučio je gol Stanisavljevića iz slobodnog udarca u 76. minutu.

Radnički je na današnjem meču nastupio bez Perovića, koga nije bilo ni na klupi, a njegovo mesto zauzeo je Stevan Živković. Od prvog minuta zaigrao je i Luka Tiodorović, koji je u prethodnom kolu debitovao za „Đavole“ protiv Partizana. Takođe, Predrag Jović se ponovo našao u sastavu i zajedno sa Krnetom činio štoperski par na ovom meču.

Prvo poluvreme donelo je prilično slabu igru oba tima. Nije bilo izrazitih prilika, pa se na odmor otišlo bez golova i pravih prilika.

Početak drugog dela igre donosi nešto dinamičniju igru. Radnički je u prvih petnaestak minuta imao terensku inicijativu, ali opet bez pravih prilika.

U 62. minutu Beljić je pokušao, ali lopta odlazi preko gola. Dva minuta kasnije pokušava Šarac, ali opet bez uspeha.

Najbitniji momenat meča dogodio se u 76. minutu. Stanisavljević je izveo slobodan udarac sa oko 20-ak metara i matirao Trifunovića, kada je pogodio njegov bliži ugao.

Do kraja meča Marčeta je mogao da povisi vođstvo svog tima, ali je lopta otišla pored gola. Ostalo je 1:0 za domaće na kraju.

Tako je Radnički zabeležio i šesti poraz u prvenstvu, i nakon ovog kola nalazi se na 13. poziciji sa 4 osvojena boda.

U narednom kolu „Đavoli“ dočekuju Rad na svom „Čika Dači“.

Donji Srem – Radnički 1923 1:0 (0:0)

PEĆINCI
Gledalaca: 400.
Stadion: Katpoint arena
Sudija: Denis Trailović (Zaječar)
Pomoćnici: Minić i Milutinović (obojica iz Niša)
Žuti kartoni: Lakić-Pešić, Beljić, Abubakari, Krunić (Donji Srem), Tiodorović, Jašić, Sotirović, Jović (Radnički 1923)
Strelac: 1:0 Stanisavljević u 75. minutu.

DONJI SREM: Milinović, Lakićević, Lakić-Pešić, Punoševac, Crnomarković, Grujičić (od 46. Stanisavljević), Šarac, Zec (od 67. Marčeta), Abubakari, Beljić, Spalević (od 78. Krunić). Trener: Nenad Vanić.

RADNIČKI 1923: Trifunović, Terzić, Krneta, Jović, Jašić, Ćulum, Tiodorović (od 64. Bubanja), Arsić, Živković (od 70. S. Kovačević), Poljanec (od 58. Vusljanin), Sotirović. Trener: Dragoljub Bekvalac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!