KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Komnen Andrić napustio Radnički!

andric

Komnen Andrić više nije član Radničkog. Izuzetno talentovani mladi napadač podneo je zahtev za raskid ugovora pred arbitražnom komisijom, koja je presudila u njegovu korist, tako da je ovaj perspektivni fudbaler slobodan u potrazi za novom sredinom.

Andrić je rođen 1. jula 1995. godine u Novom Pazaru, a karijeru je započeo u Rudaru iz Baljevca. U početku je igrao na poziciji desnog beka i zadnjeg veznog. Još kao 14-godišnjak privukao je pažnju čačanskog Borca, a potom i Sloge iz Kraljeva, koja je tada bila pod suspenzijom, pa nije mogla da registruje mladog fudbalera. Zatim je Komnen stigao na probu u Radnički, gde je prepoznat njegov raskošan talenat i gde je prekomandovan na poziciju napadača.

Andrić je jako brzo počeo da trese mreže nastupajući za mlađe kategorije Radničkog, a za prvi tim je debitovao u sezoni 2012/2013, kada mu je tadašnji trener Švaba Đurđević pružio priliku u utakmici protiv Rada na „Čika Dači“.

Komnen je za seniorski tim Radničkog odigrao ukupno 25 mečeva i postigao jedan gol. Takođe, Andrić je 2012. godine debitovao za mlađu omladinsku selekciju Srbije, pod vođstvom Veljka Paunovića. Očekivalo se da mladi napadač bude okosnica ekipe Radničkog u narednom periodu, ali je ipak došlo do rastanka između njega i kluba.

Kako sada stvari stoje, Andrić će karijeru gotovo izvesno nastaviti na Staroj Karaburmi u dresu OFK Beograda, koji ponovo pravi jedan mlad i perspektivan tim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!