KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Lekcija Jagodinaca u generalnoj probi

jagodina-radnicki

U poslednjoj proveri pred početak nove sezone u Jelen Super ligi, fudbaleri Radničkog 1923 pretrpeli su ubedljiv poraz u Jagodini od istoimenog tima 0:3 (0:0).

Trener Bekvalac je na današnjem meču mogao da računa samo na petnaestoricu fudbalera, budući da se određeni broj igrača požalio na lakše povrede.

U prvih 45 minuta meča viđena je velika borba, ali bez nekih izglednih prilika. Nastavak utakmice donosi mnogo bolju i efikasniju igru domaćeg tima.

U 50. minutu, posle nekoliko driblinga novajlije Fredija Adua, usledio je centaršut pravo na glavu Gašiću, koji dovodi svoj tim u vođstvo. U 77. minutu Jagodinci su duplirali prednost. Centrirao je Arsenijević, Jovančić spustio loptu glavom do mladog Ivanovića, koji je bio brži od Vesića.

Konačan rezultat postavio je bivši fudbaler Partizana Vladimir Jovančić u 85. minutu utakmice.

Radnički će naredne subote na startu Jelen Super lige gostovati Spartaku u Subotici.

Jagodina – Radnički 3:0 (0:0)

JAGODINA
Stadion: FK Jagodina
Gledalaca: 500.
Glavni sudija: Srđan Obradović (Jagodina)
Pomoćnici: Mijajlović i Berić (svi iz Jagodine)
Strelci: 1:0 Gašić 51, 2:0 Ivanović 77, 3:0 Jovančić u 86. minutu.

JAGODINA: Perić, Milinković, Mijatović, Gašić, Mihajlović, Mitošević, Martinović, Lepović, Šušnjar, Adu, Savković. Igrali su još: Ivanović, Šimac, Ilić, Cvetković, Đurić, Jakimovski, Jovančić, Rajković, Arsenijević. Trener: Mladen Dodić.

RADNIČKI 1923: Trifunović, Terzić, Keljević, Čonka, Rosić, Bubanja, Kovačević, Vidović, Andrić, Miljuš, Stojanović. Igrali su još: Vesić, Stević, Milovanović, Božović, Đorđević. Trener: Dragoljub Bekvalac.

Foto: jagodina.org.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!