KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kostić igrač godine u Groningenu! (FOTO)

kostic-1

Filip Kostić je izabran za igrača godine u Groningenu! On je u subotu, nakon meča poslednjeg kola ligaškog dela prvenstva, dobio čak dva pehara, jedan od kluba i sponzora, a jedan od navijača, koji su ga proglasili za najboljeg igrača kluba ove sezone.

Kostić je imao sezonu kao iz snova. Postigao je 9 golova u prvenstvu i jedan u holandskom kupu, a ubeležio je čak 18 asistencija. Taj učinak su rukovodioci kluba i navijači očigledno znali da cene i dodelili mladom Kragujevčaninu laskavo priznanje.

„Presrećan sam zbog toga. Velika stvar za mene i karijeru. Veliko priznanje, budući da sam ovde stranac. Kada sam video ko je pre mene bio igrač godine, nisam mogao da verujem – Roben, Suarez , Tadić , Markus Berg, takva imena, i ja pored njih. Još sam pod utiskom. Hvala klubu, navijačima i svima koji su mi dodelili ovo priznanje. Zahvalio bih se porodici, pre svega, jer je ovo i njihov uspeh.“ističe Kostić za naš portal.

Na pitanje da li ostaje i naredne sezone u Groningenu, Kostić je odgovorio da je još uvek sve otvoreno i da je trenutno prevashodno fokusiran na završnicu holandskog prvenstva.

„Ne zna se još ništa. Sve je još otvoreno. Trenutno sam skoncentrisan na Groningen i predstojeći plej-of.“

kostic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!