KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Marjanović: “Planiramo pojačanja i nastavak saradnje sa Bekvalcem“

FK Radnički je posle dosta muka uspeo da ispuni cilj i ostane u elitnom rangu takmičenja. Klub je u poslednjih pet mečeva sa klupe predvodio trener Dragoljub Bekvalac, koji je u tim susretima osvojio osam bodova i obezbedio opstanak. Iz tog razloga u klubu su zadovoljni njegovim radom i prema rečima prvog čoveka Radničkog, Milenka Marjanovića, UO ima želju da zadrži šezdesetjednogodišnjeg stručnjaka.

“Želimo da nastavimo saradnju sa Bekvalcem. Očekujemo da se on izjasni o svojim uslovima, kako bismo nastavili dalju saradnju. Iskreno se nadam da će do dogovora doći, što bi nam mnogo značilo, jer je on iskusan trener“ – optimista je prvi čovek kragujevačkog superligaša.

Igrači koji su bili na pozajmici, a to su Marko Mirić i Petar Đuričković, vraćaju se u Crvenu zvezdu. O eventualnim pojačanjima još je rano govoriti.

Planiramo određena pojačanja u letnjem prelaznom roku. Čekamo prvo da rešimo status trenera, pa ćemo onda o igračkom kadru. Pokušaćemo da ponovimo igre iz sezone 2011/12 kada smo do samog kraja prvenstva bili u konkurenciji za Evropu – kaže Marjanović.

A da li će Marjanović ostati na čelu kluba i u narednom periodu još je rano govoriti.

“O mom statusu još nisam razmišljao. Sada predstoji najveći posao. Prvo UO i ja imamo još neke aktivnosti da obavimo. Moramo da dovedemo sponzore i rešimo dugovanja prema igračima. Moj status će biti rešen neposredno pred početak priprema“ – jasan je Marjanović.

Pripreme fudbalera Radničkog 1923 za novu sezonu bi trebalo da počnu poslednjih dana juna. Najvažniji deo bi trebao da se odradi na Zlatiboru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!