KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Šumadija 1903 bolja od Slavije u ponovljenom meču

Ponovljena utakmica prvog prolećnog, odnosno 16.kola prvenstva, koja je ponovljena zbog žalbe zonaša sa Bubnja zbog nastupa Bubanje pod navodonom suspenzijom u ekipi Slavije, ovoga puta pripao je Šumadiji 1903, kojoj će ovi bodovi mnogo značiti u borbi za prvo mesto.

Međutim, ovaj poraz teško je pao Slaviji, jer je u prvoj utakmici uspela da slavi identičnim rezultatom 1:0, tako da su im ovom utakmicom ti bodovi praktično oduzeti. I sama utakmica protekla je veoma burno. U prvom delu Šumadija 1903 uspela je da dođe do jedinog pogotka. Grujičić je prošao po desnoj strani, centrirao, golman Petrović je kratko odbio loptu do natrčalog Kostića, kome nije bilo teško da ubaci u mrežu.

Sudija Tiodorović, koji je sudio i u prvoj utakmici, ponovo se nije snašao. Domaćini su imali velike primedbe na njegovo suđenje.

Prethodni dan u Beloševcu je održano finale gradskog Kup-a u kojoj su se sastali srpskoligaš Pobeda i zonaš Vodojaža, a pehar je kao i prošle godine pripao Pobedi, koja je slavila sa 2:0, golovima Vukomanovića i Popovića. Pehar Pobedi uručio je predsenik FS grada Kragujevca Ivica Samailović. Pobeda nastavlja dalje takmičenje sa pobednicima Kup-a na nivou FS regiona Zapadne Srbije.

Slavija – Šumadija 1903 0:1 (0:1)

KRAGUJEVAC
Igralište: Slavije
Gledalaca: 250
Sudija: Marko Tiodorović (Kraljevo)
Žuti kartoni: Stoilović, Todorović, M.Ilić, Matejić (Slavija), Mimović, Nikolić, Đorđević, Grujičić, Živić (Šumadija 1903)
Crveni kartoni: Stoliović (Slavija), Živić (Šumadija 1903).
Strelac: 0:1 Kostić u 28.minutu.

SLAVIJA: Petrović, Stoliović, Bubanja, Stefanović (N.Ilić), Vukojević, Đorđević, Todorović, Milić, A.Ristić (S.Ristić), Matejić, Kovačević.

ŠUMADIJA 1903: Ćurčić, Maslak, Mimović (Petrović), Nikolić, Komatina, Milosavljević, Đorđević (Živić), Dimitrijević, Kostić, Grujičić, Milošević.

Igrač utakmice: Saša Ćurčić (Šumadija 1903)

Izvor: Željko Marinković
Foto: Milivoje Jovičić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!