KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kuzeljević pred početak nove sezone: „Imamo dobar motiv“

Trener i prvotimac Kragujevčana izuzetno motivisani pred početak sezone. Predstavljen nov dres za sledeću sezonu.

Utakmicom Rad – Radnički 1923, u petak, 10. avgusta 2012. godine, počinje nova sezona u Jelen Superligi. “Građevinari“ i „Đavoli“ će na Banjici odigrati meč 1. kola, koji će direktno prenositi „Arena sport“.

Šef stručnog štaba Kragujevčana, Slavenko Kuzeljević smatra da njegovu ekipu očekuje izuzetno težak zadatak ali očekuje pozitivan ishod.

„Sigurno je da nas sutra čeka kvalitetan protivnik. Rad je klub sa tradicijom negovanja mladih igrača i ofanzivnom igrom. Oni su promenili dosta igrča, ali im je ostala udarna trojka Perović, Luka i Kojić, koja će zadavati muke protivničkim odbranama.

Rad uvek ima visoke ambicije u prvenstvu i njihovi igrači će pokušati u prvom kolu da dođu do pobede, ali i mi imamo visoke ambicije i pokušaćemo da zalaganjem, željom i agresivnošću dođemo do traženih rezultata. Najvažnije je da svi u klubu imaju dobar motiv i dobar odnos prema dresu i grbu Radničkog kako bi uvek mogli da ostvarujemo pozitivne rezultate“, rekao je Slavenko Kuzeljević.

Defanzivac “Đavola“ Petar Pavlović kaže da je njegov tim jači nego prošle sezone.

„Prvo kolo i prva utakmica su uvek značajni za dalji tok takmičenja, dobar rezultat u prvoj utakmici nam može pomoći da krenemo. Igramo protiv ekipe koja igra u dosta izmenjenom sastavu, ali koja je mlada, kvalitetna i igra odličan fudbal.

Mi smo se dosta pojačali ove sezone i mislim da uz naše maksimalno zalaganje i podršku naših navijača možemo doći do povoljnog rezultata na ovoj utakmici. Atmosfera u ekipi je odlična i mislim da će nam ona pomoći u ostarivanju dobrih rezultata kao i prethodne sezone“, izjavio je Petar Pavlović.

U novoj sezoni fudbaleri Radničkog 1923 nosiće nove dresove. U pitanju je novodizajniran „Joma“ dres, sa prezimenom na poleđini i sa velikim izvezenim grbom na prednjoj strani.

Foto: fkradnicki.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!