KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Radnički uspešniji od Grošničana

U prijateljskom meču, fudbaleri kragujevačkog Radničkog su savladali Vodojažu iz Grošnice, člana zonskog stepena takmičenja sa 1:0, golom koji je postigao Vukašinović u 38. minutu.

I ovoga puta trener superligaša Slavenko Kuzeljević je poverenje ukazao kombinovanim sastavima, u kojima su se posle odstustva zbog povreda našli Milošević i Lepović. Dok je Lepović izdržao sve napore, ali sa maskom na licu, kapiten Radničkog je morao vrlo brzo da napusti igru, jer još uvek oseća posledice povrede.

Kragujevčane u subotu očekuje gostovanje u Čačku i meč sa ekipom Borca, a meč sa Grošničanima je trebao da pomogne u određivanju najboljeg tima za predstojeći susret.

Inače, u upravi Radničkog doneta je odluka o cenama ulaznica za naredna dva meča na stadionu “Čika Dača“. Karte koje će istovremeno važiti za susrete sa Crvenom zvezdom (u sredu) i kulskim Hajdukom (naredne subote), prodavaće se po cenama od 500 dinara za zapadnu, 300 dinara za istočnu i 200 dinara za južnu tribinu.

Radnički 1923 – Vodojaža 1:0 (1:0)

Stadion: “ Čika Dača“
Gledalaca: 100
Sudija: Bojan Nikolić (Kragujevac)
Strelac: 1:0 Vukašinović u 38. minutu.

RADNIČKI 1923: Pustinjaković, Božović, Ristić, Milošević, Tintor, Lepović, Obrovac, Varjačić, Simić, Udovičić,Vukašinović. Igrali su još: Josifović, Pavlović, Nenadić, Kosorić, Rosić, Nedović, Petrović I, Petrović S, Živadinović, Milošković, Đorđević.

VODOJAŽA: Vranić, Jokić, Ilić, Milenković, Ljubisavljević, Marković, Petrović, Ljujić, Milosavljević, Kočić, Savić. Igrali su još i Savić, Stević, Vuković, Despotović, Stanković, Đorđević, Stanković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!