KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Radnički u Smederevu (subota, 14.30h)

Fudbaleri Radničkog u meču 19. kola Jelen Superlige, u subotu će kao gosti odmeriti snage sa starim rivalom, ekipom Smedereva. Upravo, zbog pomenutog rivalstva u ovakvim mečevima odlučuje nadahnutost igrača u odnosu na trenutnu formu i plasman na tabeli.

“Đavoli“ su u sredu savladali Javor i zabeležili prvu pobedu u drugom delu sezone.

“Iza nas je teška utakmica, koja je ujedno i prekretnica . Trebala nam je pobeda, da bi ostali u vrhu. Na redu je još jedna teška utakmica, gostovanje ekipi Smedereva.

Svi znamo da je ekipa Smedereva, ljuti rival još iz drugoligaških i prvoligaških dana, ali  mi kao i svaki put idemo na pobedu. Tako da očekujem da ćemo se iz Smedereva vratiti sa nova tri boda“, rekao je Darko Spalević, strelac vodećeg gola protiv Ivanjičana i najbolji strelac tekuće sezone.

U prvom delu sezone Kragujevčani su bez većih napora ostvarili ubedljivu pobedu na svom terenu od 3:0, a u ranijem periodu znali su da uspeh ostvare i kao gosti u Smederevu.

Trener Radničkog 1923, Slavenko Kuzeljević i za subotnji meč neće moći da računa na kapitena Željka Miloševića i vezistu Miloša Lepovića, dok će svi ostali igrači biti spremni za predstojeći duel, u kome je cilj ostvariti novu pobedu.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Smederevu, a početak je zakazan za 14 časova i 30 minuta.

Foto: Zoran Petrović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!