KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

„Studenti“ udarili u Smederevsku tvrđavu

Ubedljiv poraz pretrpeo je kragujevački Ekonomac na gostovanju ekipi Smedereva u utakmici 5. kola Prve futsal lige Srbije – 0:4 (0:0).

Foto: Arhiva KMF Ekonomac

Bilo je ovo veče za zaborav kragujevačkog tima, koji je pre samo sedam dana na parketu hale „Jezero“ identičnim rezultatom demolirao ekipu Ivanjice. Ništa isprva nije slutilo na ovakav krah čete trenera Vidana Bojovića. U prvih dvadeset minuta igre mreže su ostale netaknute, iako je bilo prilika na obe strane.

A onda je pogodak Branislava Živanovića u uvodnim minutima nastavka otvorio vrata pakla za Kragujevčane. Već u sledećem minutu Pavle Slavković je efektnim pogotkom duplirao prednost ekipe koju sa klupe predvodi nekadašnji igrač i strateg Ekonomca Vladan Cvetanović, a čiji dres nose takođe bivši „studenti“ Slobodan Rajčević i Mateja Ćirka.

Nakon što su „namirisali krv“, više ništa nije moglo zaustaviti Smederevce na putu ka drugom trijumfu u novoj sezoni Prve futsal lige Srbije. Ubrzo je bio 3:0 za domaće, a strelac je bio Nemanja Paunović. Tačku na sjajno izdanje Smederevaca stavio je već pomenuti Ćirka, čiji je pogodak u pretposlednjem minutu utakmice zaključio goleadu u sportskoj hali „Smederevo“.

Kragujevčanima je ovo bio drugi poraz u sezoni, koji ih je zaustavio u pohodu na sam vrh tabele. Sa sedam osvojenih bodova „studenti“ se trenutno nalaze u grupi timova koji dele četvrto mesto na tabeli, a priliku da poprave utisak imaće već narednog vikenda kada im u goste dolazi ekipa Vranja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!