KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Komarov i Ema – od njih boljih nema

U Obrenovcu je ovog vikenda održan Kup Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom, kojim je zvanično otvorena nova sezona seniorskih takmičenja pod okriljem Rvačkog saveza Srbije. Rvači Kragujevca, predvođeni srpskim reprezentativcem Aleksandrom Komarovom i mladom rvačkom nadom Emilijom Jakovljević, osvojili su četiri medalje, od toga dve zlatnog sjaja, i zauzeli treće mesto u ekipnom plasmanu.

Komarov je osvajanjem prvog mesta u konkurenciji takmičara do 87 kilograma samo potvrdio epitet najvećeg pojačanja kragujevačkog kluba u minulom prelaznom roku, dok je Emilija Jakovljević, koja se pre par dana okitila zvanjem vicešampionke sveta u rvanju na pesku, bila bez premca kod takmičarki do 68 kilograma. Aleksandr i Emilija su ujedno proglašeni i za najbolje takmičare na turniru.

Odličan utisak koji su Alesakndar i Emilija ostavili na ovom takmičenju upotpunili su njihovi timski saborci, Aleksandar Simović i Ognjen Jakovljević, osvajanjem srebrnih medalja u konkurenciji takmičara do 97 i 77 kilograma.

Sa četiri osvojene medalje kragujevački klub zauzeo je treće mesto u ekipnom plasmanu iza subotičkog Spartaka i Proletera iz Zrenjanina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!