KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kragujevčani rešeni da potvrde dobar utisak sa premijere

Na talasu sjajnog izdanja i ubedljve pobede nad leskovačkom Dubočicom na prvenstvenoj premijeri, rukometaši Radničkog odlaze na svoje prvo gostovanje u novoj sezoni Super lige Srbije i to još jednom dobro poznatom rivalu, ekipi Obilića, u utakmici 2. kola koja se igra u nedelju od 20 časova na parketu SC „Voždovac“.

Foto: SPD Radnički

Visoke ambicije u novom šampionatu Kragujevčani su potvrdili odličnim izdanjem u susretu sa uvek neugodnim Leskovčanima. Kontrolisali su izabranici trenera Rodoljuba Kurandića utakmicu tokom svih šezdeset minuta, držali svog rivala konstantno na rezultatskoj distanci, a epilog svega bila je ubedljiva pobeda od devet golova razlike (31:22)

Recept koji im je doneo trijumf u duelu sa Leskovčanima Šumadinci će pokušati da prepišu na prvom gostovanju u novoj sezoni Super lige Srbije, ekipi Obilića, koja je posle velike borbe položila oružje pred pančevačkim Dinamom na premijeri (23:26) i biće izuzetno motivisana da upravo protiv Kragujevčana upiše prve bodove u novom prvenstvu.

Poslednji međusobni duel ova dva tima na parketu SC „Voždovac“ pripao je Šumadincima, koji su slavili sa šest golova razlike (37:31).

– Pred nama je jako bitna utakmica protiv veoma borbene i kvalitetne ekipa Obilića, koja je u prvom kolu namučila favorizovani Dinamo iz Pančeva. Odličan start prvenstva i ubedljiva pobeda nad Dubočicom neće nas opustiti. Dobro smo se pripremili za ovo gostovanje i nadamo se pozitivnom rezultatu – poručio je uoči gostovanja na Banjici kapiten Radničkog Stefan Stanojev.

Direktran prenos meča je na zvaničnom YouTube kanalu Super lige Srbije:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!