KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Atletičari Radničkog bez premca na Kupu ASCS

Apsolutna dominacija atletičara Radničkog na Kupu Atletskog saveza Centralne Srbije za mlađe juniore, koji je tokom proteklog vikenda održan u Kraljevu. Kragujevački klub trijumfovao je u obe ekipne konkurencije, uz nekoliko zapaženih individualnih rezultata.

Pojedinačno najviše uspeha imali su Maša Marinković, koja je osvojila prvo mesto u trci na 100 metara, drugo u u skoku udalj i treće u troskoku, i Aleksa Acić, drugoplasirani u trkama na 100 i 200 metara, kao i u skoku udalj.

Ovo je ujedno bilo i kvalifikaciono takmičenje za predstojeće finale Kupa Srbije na kome će nastupiti deset atletičara Radničkog u devet različitih disciplina.

Zapažen nastup na ovom takmičenju imali su i atletičari Parka, koji su zahvaljujući dobrim rezultatima Mateje Perovića i Marka Katanića zauzeli treće mesto u ekipnoj konkurenciji juniora.

Kod juniorki, najzapaženiji nastup imala je Nina Mijailović, koja je ostvarila najbolji rezultat u troskoku na takmičenju (11.45 m) i ujedno popravila svoj lični rekord za skoro čitav metar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!