KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Iskusni bek ponovo u starom jatu: Dušan Medić nastavio listu pojačanja Radničkog

Nakon golmana Janka Gemaljevića, još jedan povratnik zadužio je opremu kragujevačkog Radničkog. U pitanju je iskusni srednji bek Dušan Medić, koji se posle četiri godine vraća u klub za koji ga vežu jako lepe uspomene.

Foto: SPD Radnički

Nekadašnji juniorski i kadetski reprezentativac Srbije bio je jedan od lidera one čuvene generacije rukometaša Radničkog koja je u sezoni 2019/20 izborila plasman u najviši rang takmičenja. Po odlasku iz Kragujevca nastupao je za Spartak Vojput, makedonski Tikveš, Poatje iz Francuske i Sakriju iz Turske, dok je prošlu sezonu počeo u Vranju 1957, a završio u Goč Merkuru, sa kojim je igrao finale baraža za popunu Super ligu Srbije.

Sada će pokušati da pomogne svom nekadašnjem klubu da se posle sezone za zaborav vrati u sam vrh srpskog rukometa i aktivno se uključi u borbu za trofeje.

Srećan što sam posle nekoliko godina ponovo u prilici da nosim dres Radničkog. U naše prethodne dve zajedničke sezone prošli smo kroz mnoge teške i lepe trenutke, ali sam se uvek sam rado sećao svoje epizode u Kragujevcu. Klub je u međuvremenu narastao i organizaciono i igrački, pa smatram da sa punim pravom možemo da gajimo visoke ambicije u predstojećoj sezoni – poručio je povratnik u redove kragujevačkog tima, koji će, prema slovu ugovora, dres Radničkog nositi u narednih godinu dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!