KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Dva velika priznanja za mladog kragujevačkog tenisera

Mladi kragujevački teniser Ognjen Milić je izuzetno uspešnu takmičarsku 2021. godinu krunisao sa dva prestižna priznanjaplaketom Teniskog saveza Beograda za izuzetne rezultate na međunarodnoj sceni i nagradom „Tipsarević mladi igrač godine“.

Milić je u protekloj godini osvojio ukupno pet evropskih titula u konkurenciji tenisera do 14 godina starosti, a jedno vreme bio je čak i vodeći igrač na evropskoj rang listi u svom uzrastu. Za ove sjajne rezultate na međunarodnoj sceni mladi kragujevački teniser nagrađen je specijalnom plaketom Teniskog saveza Beograda, koju mu je uručio prvi reket sveta Novak Đoković.

Još jedno veliko priznanje za mladog Kragujevčanina stiglo je u prvim danima nove 2022. godine, kada je na tradicionalnom izboru za „Tipsarević mladog igrača godine“ proglašen za najboljeg tenisera do 14 godina starosti. Ovo je treći put zaredom da je Ognjen poneo ovo laskavo priznanje, koje dodeljuju Teniska akademija Tipsarević i specijalizovani sajt posvećen mladim teniserima maliigraci.rs.

Sigurno da ove dve nagrade predstavljaju dodatni podstrek za mladog Milića da i u novoj godini nastavi utabanim stazama uspeha.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!