KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Polaznici odbojkaškog kampa „Moj prvi smeč“ boravili u Kragujevcu

U kragujevačkom hotelu „Šumarice“ održana je prva smena letnjeg odbojkaškog kampa „Moj prvi smeč“ u sklopu besplatne škole odbojke koju je pokrenuo Odbojkaški savez Srbije. Učestvovalo je oko šezdesetak mališana, koji su radili po posebno utvrđenim programima u skladu sa svojim uzrastom i stečenim odbojkaškim znanjima.

Foto: Odbojkaški savez Srbije

Ovaj kamp, koji okuplja decu iz dvanaest gradova u kojima je zaživela besplatna škola odbojke, polaznicima nudi jedinstveno iskustvo, budući da kombinuje treniranje odbojke i zabavu. Tako su u pauzama između treninga deca imala priliku da upoznaju sve čari grada na Lepenici, da uživaju u kupanju na gradskim bazenima, okušaju se i u drugim sportskim diciplinama, organizuju drugarske večeri itd.

Svakako da će ovaj sedmodnevni boravak u Kragujevcu ostati u lepom sećanju svim polaznicima kampa, koji su mogli da ovladaju osnovnim elementima odbojkaške tehnike, uz neophodno taktičko usmeravanje, ali i da steknu neka nova prijateljstva sa vršnjacima iz drugih gradova.

U okviru kampa „Moji prvi smeč“ održan je i seminar za odbojkaške trenere, koji su tom prilikom upoznati sa metodama rada NTC (Nikola Tesla centar) programa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!