KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Vrlić po drugi put u Radničkom

Hrvatski reprezentativac Josip Vrlić drugo je pojačanje aktuelnog šampiona Srbije i osvajača Regionalne vaterpolo lige, kragujevačkog Radničkog, za novu takmičarsku sezonu. Za iskusnog sidraša, koji je u aprilu proslavio svoj 35. rođendan, ovo će biti druga epizoda u klubu iz srca Šumadije, pod čijom kapicom je nastupao u sezoni 2014/15, koju je Radnički završio kao osvajač Kupa Srbije.

Foto: alchetron.com

Vrlić je tokom svoje duge i uspešne karijere igrao i za dubrovački Jug, brazilski Botafogo, špansku Barselonetu i zagrebačku Mladost. Pored reprezentacije Hrvatske, čiji je standardni član već godinama unazad, ovaj proslavljeni vaterepolista je jedan kraći period nastupao i za selekciju Brazila, sa kojom je učestvovao na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

Dolazak Vrlića predstavlja svakako veliko pojačanje za kragujevački klub, koji će u narednoj sezoni reprezentovati Srbiju u Ligi šampiona.

Prethodno je u klub iz srca Šumadije stigao reprezentativac Miloš Ćuk, dok je redove srpskog šampiona za sada napustio samo Strahinja Rašović, koji karijeru nastavlja u ekipi Novog Beograda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.