VK Radnički zadržao najboljeg strelca

Vaterpolo klub Radnički povukao je još jedan važan potez produžetkom saradnje sa najboljim strelcem iz prošle sezone Nikolom Lukićem.

Ovaj dvadesetdvogodišnjak, koji je u prošloj sezoni postigao 54 gola na 23 utakmice, uveliko se ustalio i na spisku selektora reprezentacije Srbije Dejana Savića, te sa razlogom predstavlja zalog za budućnost kragujevačkog kluba.

– Odlučio sam da produžim ugovor, jer sam prezadovoljan kompletnom situacijom u klubu. Sve funkcioniše na najbolji mogući način. Uprava je uvek spremna da nam izađe u susret i vlada jedna jako lepa atmosfera. I u samoj ekipi hemija je odlična. Mlađi igrači su fenomenalni ljudi i nema sumnje da će u budućnosti biti i takvi vaterpolisti – rekao je Lukić.

Zanimljivo da je napomenuti da je Lukić jedini igrač koji je u poslednjih pet sezona osvojio sve domaće trofeje. U Kragujevac je stigao pred početak minule sezone, posle četiri uzastopne duple krune – tri sa Partizanom i jedne sa Šapcem, a malo je falilo da ovaj uspeh ponovi i po peti put, i to pod kapicom Radničkog, sa kojim je osvojio Kup Srbije, ali je ostao bez titule u prvenstvu, koje je otkazano usled epidemije koronavirusa.

– Došao sam u Radnički kako bih napredovao kroz rad sa Urošem Stevanovićem, koji je odličan trener, i ispostavilo se da nisam pogrešio. Odigrao sam jednu od najboljih sezona u karijeri i mislim da ću ovde i dalje napredovati. U Kragujevcu imam sve potrebne uslove za to. Grad je manji od Beograda, ali ima sve što je neophodno, uz sjajne uslove i na samom bazenu. Radnički je zdrav klub, ima svetlu budunost i nadam se da ću još dugo biti ovde – zaključio je Lukić.

Izvor i foto: SPD VK Radnički

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *