KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Veteran Zlatanović na golu Radničkog

Iskusni golman Dejan Zlatanović (41) prvo je počajanje Rukometnog kluba Radnički za predstojeću sezonu. Kragujevčani su angažovanjem Zlatanovića popunili upražnjeno mesto među stativama, koje je nastalo nakon odlaska Janka Gemaljevića iz kluba.

Foto: SPD Radnički

O Dejanu Zlatanoviću ne treba trošiti reči. Reč je o istinskoj rukometnoj legendi, čoveku koji i na početku pete decenije života brani u vrhunskoj formi, što je uostalom pokazao i prošle sezone u dresu leskovačke Dubočice.

U svojoj skoro tri decenije dugoj rukometnoj karijeri, Zlatanović je promenio veliki broj klubova i uvek je bio jedan od najboljih igrača u ekipama za koje je nastupao. Tome u prilog ide i zvanje najboljeg rukometaša Srbije, koje je zaradio 2014. godine dok je stajao na golu niškog Železničara.

Za iskusnog čuvara mreže ovo će biti druga epizoda u srcu Šumadije, gde je prethodno proveo tri uspešne godine.

Drago mi je da se posle nekoliko godina vraćam u grad i klub za koji me vežu lepe uspomene. Nadam se da ću svojim igrama doprineti ispunjenju cilja kluba, a to je ulazak u plej-of i da ću svojim iskustvom pomoći mlađim saigračima u novoj sezoni. Na kraju bih pozvao navijače, ukoliko to prilike dozvole u novoj sezoni, da nas podrže, jer ćemo uz njihovu pomoć lakše doći do ostvarenja zacrtanih ciljeva poručio je Zlatanović, koji je ugovorio jednogodišnju saradnju sa kragujevačkim klubom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *